Kvadratna peta ali stileto peta? To ni več vprašanje, saj sta to zimo v trendu obe možnosti. Vprašanje je le, katera bolj ustreza vam. In prav škornji, ki so nepogrešljiv par za prav vsako žensko, v letošnji sezoni nudijo oba trenda.

Poleg tega, da nudijo toplino v hladnejših mesecih, veljajo namreč za zelo šik obutev in so vsestransko uporabni. Kot nalašč so primerni za delo, vikende in tudi noči zunaj, treba je le izbrati pravi par, ki poudari lepoto ženskih nog.

Škornji z ojačanim gumijastim podplatom delujejo rahlo robustno, a so v kombinaciji s kontrastnimi nežnimi oblekami zelo modni. Škornji z detajli, kot je letos popularna mucka, ne bodo le zanimivi, ampak tudi nadvse dobrodošli v teh hladnih zimskih dneh, ko nas bodo prijetno greli. Škornji s stileto peto so rezervirani za dame, ki so vajene visokih pet in pripravljene na posledično malo bolj utrujene noge, škornje z blok peto pa boste lahko nosile tudi ves dan in za vsako priložnost. V igri različnih višin škornjev in materialov ter potiskov bo par zase gotovo našla prav vsaka modna navdušenka. Torej ni pomembno, kakšni so to zimo vaši najljubši škornji, pomembno je le, da imajo visoko peto!

Prispevek nima komentarjev.