Veseli december je že v polnem teku in hkrati tudi sezona zabav, prednovoletnih druženj, bleščečih oblačil in elegantne obutve s peto. To je čas, ko lahko v svojih novih čevljih naravnost zasijemo in v novo leto vstopimo v stilu. V trgovinah in spletni trgovini Mass boste našli ponudbo party obutve, ki vas bo v hipu potegnila v praznično vzdušje. Čudoviti bleščeči salonarji, polsandali, elegantni gležnjarji in škornji so tisti čevlji, ki bodo popolna dopolnitev vaših stajlingov za te dni. In če smo pozimi čez dan najraje obuti v prijetno tople gležnjarje in škornje, so večerne zabave popolnoma druga zgodba. Sploh tiste, ki se odvijajo decembra, so priložnost, da si damo malce duška in z izbiro outifta in čevljev ter kdaj pa kdaj stopimo tudi iz svoje cone udobja. Bodite brez skrbi, saj je vse, kar se nam lahko zgodi to, da nas opazijo. Obstaja pa možnost, da se na to obutev popolnoma navadimo. To sezono navdušujejo različni trendi in vsaka dama bo brez dvoma v kolekcijah obutve za svečane priložnosti na mass. si našla nekaj za svoj okus. Od obutve z bleščicami, koničastih in okroglih konic salonarjev, do različnih stilov petk in barv. In še nekaj pomembnega za vse, ki radi plešemo in se zabavamo, a pri tem ne želimo preveč trpeti zaradi čevljev: rdeča nit mode, tudi pri elegantni obutvi, je v zadnjih sezonah udobje. Ne glede na to, kako lepi ali moderni so naši novi čevlji s petko, je pomembno tudi to, da se v njih počutimo dobro in seveda zaradi tega tudi samozavestno.

Zdaj pa odštevajmo skupaj! 1, 2, 3 ... Čas je, da se skupaj z nami zakopljete v najnovejše kolekcije obutve, v kateri boste zvezda vsake zabave. Naj se žur začne!

 

Bleščeči salonarji

Kako lahko sploh še drugače z izbiro obutve sporočimo, da je sezona zabav odprta kot z bleščečimi salonarji? Čevlji s peto, ki so posuti s kamenčki, kristalčki in bleščicami so modni hit vsake sezone partyev. Takšne najdete v kolekcijah obutve Tamaris in Guess, če pa ste bolj za minimalizem, a si na čevljih vseeno želite kakšen bleščeči detajl, pa vas bodo zagotovo navdušili salonarji Alma en Pena. Tudi lakasti salonarji so še vedno ena izmed najpogostejših izbir za obutev za na zabavo. Če pa ste radi bolj drzni, lahko to okrašeno obutev kombinirate z oblačili z bleščicami, za najbolj divje, a vseeno stilsko dovršene kombinacije, pa predlagamo, da se poigrate z barvnimi kontrasti.

                                   

 

Petke za nepozabne stajlinge

Čevlji s peto so zagotovo prva izbira, ko pomislimo na obutev za elegantne priložnosti. Obujemo jih lahko k vsem oblačilom in so super predvsem za takrat, kadar se moramo takoj, kar iz službe, odpraviti na decembrsko zabavo. Izbirate lahko med različnimi stili petk, od kvadratne do klasične. Letošnjo sezono vas bodo zagotovo očarali salonarji s potiski logotipov in takšni v najbolj v vseh najbolj trendi barvah te zime. Vključno z vijolično in zeleno. Obe se odlično ujemata s svečanimi črnimi oblačili. Za vedno šik, monokromatski videz, s katerim ne morete zgrešiti, lahko izberete črne ali bež salonarje, ki jih kombinirate z oblačili v enakih odtenkih.

                                                 

 

Polsandali za zimske zabave

Ta modna uspešnica zadnjih sezon je postala tudi priljubljena izbira obutve za zabave, ki se odvijajo pozimi in v prazničnem času. Polsandali blagovne znamke Steve Madden, ki so za povrh okrašeni še z bleščicami, bodo brez dvoma poskrbeli, da boste opaženi. Hit te jeseni pa je zagotovo piramidna petka, ki jo najdemo tudi na polsandalih. Priljubljena je ne le zato, ker naredi cel stajling nekaj posebnega, ampak je zaradi trikotne oblike tudi udobna. Polsandali Upcollection so kombinacija vsega, kar potrebujete za popolno obutev za eleganten praznični stajling. Združujejo namreč bleščice in piramidno petko.

                                 

 

Elegantni gležnjarji

Če ste malo bolj zmrzljive sorte, a se kljub temu pozimi ne želite odpovedati lepi obutvi, potem predlagamo, da pobrskate po kolekcijah elegantnih gležnjarjev. Tudi, če se morate do lokacije zabave malo sprehoditi, vas to sploh ne bo motilo. Gležnjarji s petkami so udobno čevlji, v katerih vas ne bo zeblo. Najbolj varna izbira, tudi za zabavo, so seveda črni gležnjarji, s katerimi lahko ustvarite sofisticirane stajlinge, jih kombinirate z dolgimi in kratkimi oblekami ter hlačnimi kostimi. Če imate radi modne kombinacije, ki so nekaj posebnega, jih lahko na primer obujete na hlačne nogavice, posute z bleščicami, še bolj pa boste navdušeni nad gležnjarji v vijolični in kraljevsko modri barvi.

                                                           

 

Škornji s peto

Obutev, ki je to zimo na novo zablestela, so zagotovo škornji s peto. Znova smo namreč ugotovili, kako uporabni in udobni čevlji so. Z njimi si lahko omislimo tudi elegantne stajlinge za prednovoletne zabave, zlasti za tiste, ki potekajo čez dan. Pozorni bodite na detajle, kot so piramidne petke, bleščice in ketnice in jih vključite v modne kombinacije za elegantne priložnosti.

                                                   

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.