Prav superge Puma, ljubkovalno “Pumice”, so bile najverjetneje tista športna obutev, ki je razbila mit, da so superge čevlji, ki so namenjeni strogo samo športnim aktivnostim. Zelo hitro so si priborile status kultne obutve in le malokatera ženska ali moški, ki obožuje udobne, modne in trendi čevlje, si predstavlja, da Pumic ne bi vključila v svojo garderobo. So tako imenovani “statement” kos. K temu so zagotovo pripomogla tudi sodelovanja z največjimi zvezdami sodobnega časa, od Selene Gomez, do kraljice plesnih ritmov Due Lipe in nogometaša Neymarja. Blagovna znamka, ki letos praznuje 75 let, pooseblja pogum, samozavest, odločnost in veselje. Nosimo jih samozavestno, slovijo po tem, da so vsestranske in izvrstne za modne kombinacije z vsemi stili, saj jih lahko nosimo tudi na bolj resne outfite. Puma Cali imajo na primer skorajda že status kultne modne obutve, model Mayze so tiste superge, ki so skorajda obvezne v uličnih stajlingih, Mayze Stack pa prepoznate po značilnem ravnem, debelejšem podplatu.

Športni copati Puma so namenjeni vsem generacijam, moškim, ženskam in otrokom, za vse priložnosti, za tiste, ki so radi aktivni, in tisti, ki so jim superge nepogrešljiva obutev za vsak dan. Širok nabor modelov čevljev, ki vsako sezono preseneti še s kakšnim svežim in trendi kosom. Nabor vključuje ponudbo športnih in modnih copat za vse letne čase in ni dvoma, da takoj ko obujete superge Puma, le-te postanejo glavna zvezda naših stajlingov. 

 

Kakšne superge Puma bomo nosili letos?

Tudi pomladna in poletna sezona v kolekcijo superg Puma ponovno prinašata nekaj ikoničnih kosov, ki navdušujejo z osveženim dizajnom, skupen imenovalec vsem modelov pa je ta, da jih zaznamujejo vsi najbolj vroči trendi obutve leta 2023. Od monokromatskih superg, ki še vedno ostajajo v modi, do kombinacije močnih barv, kot so fuksija in zelena. Športni copati so dobili malo bolj kompakten, še bolj moden videz, pri modnih supergah pa še malo debelejše podplate, kar je letos v modi must-have. Nove kolekcije ženskih, moških in otroških superg prinašajo svežino, barve, zanimive in igrive potiske, ki jih boste z navdušenjem vključevali v svoje modne kombinacije.

                               

 

Ženske modne superge Puma

Če iščete popolne bele superge za večno moderen monokromatski videz, ali pa želite svojim spomladanskim oblačilom dodati barve, potem boste svoj popolni par zagotovo našli v kolekciji superg Puma. Letos so še posebej igrive in barvite in pri čisto vsakem od znamenitih modelov, kot so Mayze, Carina, Cruise Ryder, Karmen in R78 Voyage boste našli par, ki ustreza vašemu stilu in okusu. Nosite jih lahko ob različnih priložnostih, obujete na raznovrstne stajlinge, saj se ujemajo tako s hlačami kot krili, oblekami, zelo šik boste videti v belem hlačnem kostimu in belimi supergami Puma, za mladostne modne kombinacije pa jih obujte k jeansu ali letos zelo modernim “chino” hlačam v različnih barvah.

                       

 

Moške modne superge Puma

Moške modne zapovedi v večini vključujejo superge in Puma so popolna kombinacija med t. i. street stylom in klasično obutvijo. Z njimi v hipu poskrbite za moden videz, še posebej s klasičnim modelom Smash, ki vas bo letos navdušil tudi v bordo rdeči barvi in pa modelom RBD s to sezono must-have skate podplatom in najbolj vročimi barvnimi kombinacijami, kot sta črna in zelena. Tudi moške spomladanske modne zapovedi vključujejo monokromatske superge, v beli ali črni barvi. Z njimi zelo enostavno in brez večjega napora poskrbite za šik stajling.

              

Otroške superge Puma

Zagotovo so eden najbolj prikupnih kosov garderobe otroške supergice, poleg tega pa so tudi popolna obutev za v šolo in za v vrtec. Športni copati Puma za deklice in fante to pomlad in poletje navdušujejo z vsem, kar imajo tudi kolekcije te obutve za odrasle. Z njimi bodo tudi vaši najmlajši popolnoma v trendu, deklice bodo seveda navdušili detajli v odtenkih roza barve, fantje pa bodo tudi zaradi Pumic s skate podplatom obuti po zadnji modi. Velikokrat se prav mamice fantov pridušajo, da je veliko več izbire čevljev za punce, a jih bo nova kolekcija otroških Puma superg zagotovo prepričala v nasprotno.

               

Športne superge Puma

Ženske in moške športne superge Puma so idealna kombinacija dizajna in najsodobnejših materialov in tehnologij, ki so nepogrešljive pri doseganju vaših športnih ciljev. Vašim stopalom nudijo popolno oporo, blaženje in oprijem. Čeprav si je Puma v zadnjih letih izborila status ene najbolj priljubljenih in najmočnejših lifestyle blagovnih znamk, pa se pri športnih aktivnostih, kot je na primer tek, superge Puma zelo izkažejo. Izbirate pa lahko med različnimi modeli, glede na to, na kakšnem terenu jih boste največ uporabljali.

 

Prispevek nima komentarjev.