Promocijska aktivnost IPANEMA – od 23.5. do 5.6.2023

PRAVILA IN POGOJI PROMOCIJE »IPANEMA«
Promocija ni v nobeni povezavi s Facebookom in ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani družabnega omrežja Facebook. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni Facebook, ampak družba Mass d.o.o., kot lastnik Mass Facebook strani.

Za vsebino promocije je izključno odgovoren organizator - in ne Facebook. Facebook ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi s promocijo.

Kako in kje poteka promocija?
Promocija bo potekala na Facebook strani www.facebook.com/MASSObutev od 23.5.2023 do 5.6.2023 do 23:59.

Ob zaključku promocije bomo izžrebali 14 nagrajencev/-k na profilu Facebook Mass Obutev. 5 nagrajencev/-k bo prejelo platnene sončne dežnike, 2 prejmeta zložljive stole in 7 nagrajencev/-k predpražnik Ipanema. Kdo dobi kaj se določi ob žrebu. Prvih 5 izžrebanih prejme dežnik, nasednje 2 stol in zadnjih 7 predprpažnik. 

Promocijski artikel prejmejo nagrajenci v izbrani trgovini Mass - izbrano trgovino Mass dorečemo z nagrajenci/-kami naknadno. 

Kdo lahko sodeluje v promociji?
V promociji lahko sodelujejo vsi, ki komentirajo objavo. S tem potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in pogoji promocije. V promociji ne smejo sodelovati zaposleni pri podjetju Mass d.o.o. in njihovi družinski člani.

Kdo prireja promocijo in podeljuje izdelke?
Organizator promocije je podjetje Mass d.o.o., Virska cesta 1, 1230 Domžale, ki izdelke tudi podeljuje. O prevzemu izdelkov bodo nagrajenci obveščeni preko Facebooka in na https://www.mass.si/blog/akcije-in-novice. Gratis izdelek ni zamenljiv za denar in ni prenosljiv.

Kako in kje poteka žrebanje izdelkov?
Žrebanje bo potekalo po končani promociji na sedežu podjetja Mass d.o.o.. V žrebanju bodo sodelovali vsi, ki bodo komentirali FB objavo do vključno 5.6.2023 do 23:59. Potek žrebanja bo vodila in nadzorovala komisija, ki jo sestavljajo zaposleni v podjetju Mass d.o.o. Po končanem žrebanju bo komisija sestavila zapisnik žrebanja.

Rezultati žrebanja bodo dokončni.

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?
Nagrajenci bodo objavljeni predvidoma 6.5.2023 na Facebook profilu in na spletni strani podjetja Mass. Nagrajenci bodo objavljeni s svojimi profilnimi imeni in pod svojimi komentarji dotične objave. Nagrajenci bodo objavljeni s svojimi imeni in priimki na www.mass.si.

Kdaj izdelek ni podeljen?
Če se nagrajenec v roku 48 ur od objave na Massovi Facebook strani ne oglasi preko sporočila na Facebooku se nagrada smatra kot nepodeljena. Enako velja če ne pošlje vseh potrebnih podatkov v roku 48ur od prvega stika z Massom. Nagrade ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali gotovino.

Zasebnost in varstvo podatkov
S sodelovanjem v promociji udeleženec promocijske aktivnosti dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov. Organizator promocije si pridružuje pravico do uporabe podatkov pridobljenih s promocijo v marketinške namene. Organizator promocije se zavezuje, da bo s podatki udeležencev ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Sodelujoči v promociji lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave njihovih osebnih podatkov za promocijske namene, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Na Viru, 18.5.2023

Mass d.o.o.

Prispevek nima komentarjev.