So udobni in praktični ter tako naravnost popolna obutev za hladnejše suhe ali deževne dni. Tako zelo priljubljena obutev so tudi zato, ker so vsestranski, lahko jih kombinirate z vsemi stili in vrstami oblačil. To sezono bo ponudba v Massu gotovo vzpodbudila vašo domišljijo o vseh modnih kombinacijah, ki si jih z gležnjarji s peto lahko zamislite.

Stilov petk, podplatov, materialov, iz katerih so izdelani, je veliko in prav za vsak okus se najde popoln par gležnjarjev s peto. Od bolj robustnih, z gumijastim podplatom, takšnih v stilu bulerjev, a pozor − s peto, do klasičnih gležnjarjev s peto v slogu chelsea, na zadrgo, okrašenih s paščki in z zanimivimi detajli na zgornjem delu obutve, elegantnih s kvadratno peto iz semiša in gladkega usnja.

Zdaj je tudi čas, da malo presekate rutino in si s svojimi najljubšim parom gležnjarjev s peto privoščite drznejše ’stajlinge’ kot ponavadi. Tako na primer lahko klasično kombinacijo oprijetih hlač, pulija, gležnjarjev in zimskega plašča, s katero sicer nikoli ne morete zgrešiti in jo lahko ’stilirate’ z vsemi gležnjarji s peto.

Prispevek nima komentarjev.