To jesen modne navdušenke in influenserke korakajo v bolj “casual” modelih z ravnim, gumijastim podplatom. Poleg tega, da so zelo v trendu, so takšni škornji tudi udobni, topli in se podajo k vsem slogom oblačenja, vsaki postavi in vsem generacijam. Z izbiro v Massu si boste zares lahko ’dali duška’.

Naj vam bo novi par škornjev izziv, kako si z njim pričarati različne modne kombinacije. Ni pomembno, ali boste izbrali črne ali rjave škornje škornje iz brušenega usnja, takšne v krokodiljem potisku, v kombinaciji brušenega usnja ali semiša, takšne z vezalkami, ki spominjajo na bulerje, ali takšne v slogu chelsea, na zadrgo ali pa na nogavico − gumijast podplat je tisti, ki bo vaši garderobi dodal ravno prav ostrine in karakterja.

Za bolj prefinjen videz lahko škornje kombinirate z maksi obleko, za drznejši s kratkim usnjenim krilom in pulijem, sproščeno in ’kul’ pa boste videti, če jih obujete k oprijetim črnim hlačam in ’oversize’ pletenemu puloverju. Lahko pa se poigravate z vzorci na hlačnih nogavicah in tako vse skupaj naredite še zanimivejše. Naj vam zaigra domišljija!

Prispevek nima komentarjev.