Obutev, ki jo bomo to pomlad in poletje našli v omari vsake zaprisežene modne navdušenke, so zagotovo polsandali, ki so jih že polne tudi police trgovin Mass, seveda pa boste najhitreje po kolekcijah te čudovite obutve pobrskali tudi v naši spletni trgovini mass.si. Prepričani smo, da bodo polsandali kmalu postali pomemben modni kos v vaši garderobi.

Čeprav so dolgo veljali za čevlje, ki naj bi jih nosile starejše dame, pa so v zadnjih sezonah postali eni najbolj priljubljenih ženskih elegantnih čevljev. So nekakšna mešanica med salonarji in sandali in zelo praktična obutev za prehodno sezono. Seveda to ne pomeni, da svojega najljubšega para polsandalov ne smete kombinirati s poletno garderobo. Pravzaprav so obutev, ki jo lahko nosimo kar čez tri sezone v letu: pomlad, poletje in jesen. Lahko jih obujemo na boso nogo, na hlačne nogavice, za bolj odštekane kombinacije pa si lahko privoščite tudi to, da jih obujete na nogavičke z zanimivimi vzorci.

Polsandali prav pridejo predvsem takrat, ko je na dogodkih v toplejših dneh zaželena spredaj zaprta ženska obutev. Nogo in celoten videz naredijo zelo šik in z izbiro polslandalov ne boste nikoli zgrešili. Takšne z malo nižjo peto ali ravnim podplatom lahko nosite za vsak dan, za v službo, po različnih opravkih, obutev z višjo peto pa boste najverjetneje izbrali za kakšen svečan dogodek ali čevelj, ki ga kombinirate s poslovno garderobo. Ste že navdušeni? Vabljeni, da z nami raziščete čudoviti svet polsandalov, ki vas bodo zagotovo navdihnili za nove modne kombinacije.

 

Okrašeni polsandali

Letos je eden najbolj vročih trendov okrašena obutev. Lesketajoče se detajle na čevljih najdemo praktično pri vseh modelih, najbolj pa seveda izstopajo v pomladnih in poletnih kolekcijah elegantne obutve. In polsandali so brez dvoma pojem elegance. Lahko izberete takšne, ki so v celoti posuti s kamenčki ali bleščicami, za bolj minimalistično, a vseeno učinkovito modno kombinacijo, pa so naravnost popolni polsandali s šnolami in paščki za okoli nog, ki so posuti s kristalčki. Ljubiteljice lepe ženske obutve se boste zagotovo zaljubile v okrašene polsandale Steve Madden s čudovito bleščečo se pentljico, ki je res čudovit detajl. Naj vam namignemo, da prav takšen stil obutve letos velja za “it” kos. Tudi kolekcija polsandalov blagovne znamke Alma en Pena vas ne bo pustila ravnodušnih, naravnost čudoviti in primerni za svečane priložnosti, pa so Tamaris polsandali v pink barvi in s šnolo, ki je okrašena s srebrnimi kamenčki. 

                                         

 

Polsandali z visoko peto

Dejstvo je, da je prav visoka peta pri obutvi tista, ki nogo naredi lepo in vsakemu videzu doda pridih glamurja. Ko razmišljamo, kakšne čevlje bi obuli za gala dogodek, poroko, maturantski ples ali pa zgolj za večerno zabavo, na katero smo povabljeni, so najverjetneje vaša prva misel salonarji s peto. Vendar pa naj vam izdamo majhen trik, s katerim boste z vašim outfitom zadeli v polno. To so polsandali z visoko peto, ki so sploh v pomladnih dneh krasna izbira za elegantne modne kombinacije. Izberete lahko preproste črne čevlje, ki pa so nekaj posebnega zaradi trakov, ki si jih zavežete okoli gležnja in lepo popestrijo celoten videz. V njih ste vedno videti obuti po zadnji modi, izvrstno jih kombinirate z vsemi lepimi oblačili, za bolj mladosten, svež in razigran videz, pa jih lahko nosite tudi na kavbojke ali casual garderobo.

                                           

 

Šik polsandali

Za najbolj šik obutev veljajo čevlji v slogu obutve Chanel, ki jih najdete tudi na mass.si. A letos se pripravite na pravo eksplozijo šik polsandalov. Med kakšnimi lahko izbirate? Monokromatski, črni ali beli, lahko tudi s prefinjenimi dodatki, kot je tanka ketnica. Kot vsako leto, tudi tokrat ne manjkajo polsandali s t. i. “kitten heels”, mini petkami, ki pa poskrbijo za velik učinek, zelo šik pa so tudi polsandali v metalnih odtenkih, kot sta zlata in srebrna. Če niste ravno ljubiteljica vrtoglavo visokih pet, ali pa že veste, da boste morali dan preživeti na nogah in hkrati bili videti popolno, potem nimate kaj dosti premišljevati. Pobrskajte po kolekcijah blagovnih znamk s.Oliver, Liu Jo, Gabor, Tamaris in UPcollection.

                                           

 

Nizki polsandali

Iščete popolno obutev za vsak dan in bi že malo zamenjali superge, ki jih sicer obožujete, za kanček bolj elegantne čevlje? Ravno prava mešanica med elegantno in casual obutvijo so polsandali z nizko peto, ki bodo nedvomno prijetna popestritev in osvežitev vaše spomladanske in poletne garderobe. Popeljali vas bodo v nove dimenzije sestavljanja outfitov in zagotovo si bodo izborili prostor na polici, na kateri že kraljujejo vaše najljubše superge, salonarji in sandali. Verjamemo tudi, da ne boste ostali le pri enem paru, saj vas bodo hitro navdušili različni modeli, s katerimi boste lahko sestavljali raznolike modne kombinacije, sploh če boste izbrali takšne v barvi fuksije, ali pa obutev z različnimi okraski.

                                           

 

 

Prispevek nima komentarjev.