Roza barva letošnje poletje vlada v mnogih kolekcijah ženske obutve, in čeprav so barve letos močno zaznamovale modo na področju obutve, pa je roza povezana tudi z znano ikono mode - Barbie. Film Barbie je nedvomno prispeval k priljubljenosti roza sandalov in natikačev, ki so to sezono nepogrešljivi v stajlingih in so resnično "must have" poletja. S pomočjo filma Barbie so postali še bolj priljubljeni in zanimivi. Ne glede na to, ali se odločite za roza sandale, natikače, balerinke ali superge, boste v njih zagotovo izžarevali stil in ženstvenost. Poletje je čas, ko lahko izrazite svojo kreativnost in v svojo garderobo vnesete barve. Zakaj ne bi začeli s parom čudovitih roza čevljev? Najdete jih v različnih modelih, ki ustrezajo različnim okusom in priložnostim.

 

Roza natikači s peto

Tudi igralka Margot Robbie, ki navdušuje v vlogi Barbie, se to poletje ne more ločiti od natikačev s peto, ima jih v vseh barvah, seveda tudi v roza. Roza natikači UPcollection s petko so vsestranski in lahko jih uporabite v minimalistični modni kombinaciji, s preprostimi kosi, za romantičen videz pa jih kombinirajte z obleko ali krilom v pastelnih tonih. Ta kombinacija bo poudarila ženstvenost in nežnost vašega stila oblačenja. Enak učinek boste dosegli tudi, če ravno ne obožujete petk. Roza natikači z ravnimi podplati Liu Jo so prav tako super izbira za šik stajlinge.

                                                         

 

Roza Crocsi in Birkice

Tudi udobni natikači, ki jih v trgovinah Mass najdete pri znamkah Crocs, Birkenstock, Shoxxes, Zaxy in Buffalo, so letos priljubljena obutev za vsak dan in za na počitnice in so popolno ravnotežje med praktičnostjo in stilom. Prav natikači Birkenstock in Crocs doživljajo pravi preporod, letos so se povzpeli nazaj na vrh modne lestvice in prevzeli srca in noge mnogih ljubiteljev udobne obutve. Modni oblikovalci so se začeli igrati s temi ikoničnimi čevlji, za katere je dolgo časa veljalo, da so le obutev za na plažo, in jih vključevati v svoje kolekcije, kar je prispevalo k njihovi priljubljenosti tudi med modnimi navdušenci. Natikači Birkenstocki s svojimi ergonomsko oblikovanimi podplati ponujajo vrhunsko udobje za stopala in njihova preprosta, a prepoznavna oblika je postala sinonim za sproščenost in naravni stil. Crocsi pa so znani po značilnem gumijastem materialu in prikupnem dizajnu in so osvojili srca vseh, ki sta jim pri oblačenju na prvem mestu praktičnost in zabava.

                                                            

 

Roza sandali s platformo

Ti čevlji so absolutni hit poletja. Platforma nadgradi vaš slog in udobje, s takšnim podplatom ustvarite dramatičen videz, debeli podplati pa so priljubljeni tudi zato, ker dodajo višino. Roza barva sama po sebi izraža ženstvenost, romantiko in svežino, kar se odlično ujema s poletno sezono, poleg tega pa je roza barva zares enostavna za kombiniranje z različnimi oblačili in dodatki. Roza sandali s platformo, ki jih najdete pri znamkah Tamaris in UPcollection so vsestranski, drzni in modni, vašemu poletnemu slogu pa dodajo svežino in igrivost. Obujete jih lahko za različne priložnosti. So popolna izbira za poletne zabave, koncerte ali festivale in modni kombinaciji dodajo trendovski pridih. Za večerni izhod si privoščite eleganten videz tako, da jih kombinirate s svečano obleko ali krilom za glamurozen videz. Roza sandali s platformo pa niso rezervirani samo za posebne priložnosti. Lahko jih nosite tudi za vsak dan, kombinirajte jih s kavbojkami ali kratkimi hlačami za sproščen videz. 

                                                         

Roza superge

Roza superge prinašajo svežino in igrivost ter dajo svež pridih vsakemu outfitu. Nosimo jih lahko z jeansom, kratkimi hlačami ali celo s krilom za športno-elegantni videz. Roza superge s kavbojkami in majico kombinirajte za sproščen in trendovski videz za vsak dan.

                                                         

 

Igrivi roza čevlji za deklice


Nad trendi v modi se navdušujejo tudi deklice in roza obutev je letošnje poletje zagotovo pritegnila tudi njihovo pozornost. Roza barva čevljev jim omogoča, da izrazijo svojo igrivost in mladostniški slog. Naj se zabava začne s čudovito roza obutvijo za mlade dame! Udobna in preprosta izbira za počitniške dni so zagotovo roza natikači, kot so na primer Crocsi, ki jih lahko okrasijo z različnimi dodatki. Več roza obutve za na plažo najdete tudi pri znamkah Ipanema in Replay. Prav tako so priljubljena poletna obutev za otroke superge in roza supergice z lučkami Skechers, so večna modna uspešnica, zelo kul pa so videti tudi kombinacije z visokimi roza All Starkami. Poleti so seveda nepogrešljivi tudi sandali in vaše deklice bodo zagotovo očarali takšni, ki so okrašeni z rožicami, motivi njihovih najljubših risanih junakov, zelo prikupni pa so tudi sandali Teva, ki so zelo praktični, saj jih lahko otroci nosijo za na plažo ali pa jih obujejo za na sprehod.

Seveda pa ne smemo pozabiti še ene obutve, ki tudi poleti pride zelo prav. To so Roza gumijasti škornji. Za deklice, ki uživajo v aktivnostih na prostem, so roza gumijasti škornji nepogrešljivi. Ti škornji so idealni za deževne poletne dni, sprehode po gozdu in pa seveda za skakanje po lužah.

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.