Na mass.si smo pripravili široko ponudbo teh klasičnih čevljev, ki združujejo eleganco in udobje, zato se prepustite in poiščite svoj popoln par pisanin salonarjev za to pomlad. Dolgo so bili čevlji s petko zaznamovani s tradicionalnimi barvami, kot so črna, bela in bež. Te barve so sicer še vedno med bolj priljubljenimi in še vedno veljajo za osnovni modni kos, a letošnja pomlad prinaša tudi spremembo. V ospredju novih kolekcij elegantne obutve so pisani salonarji, ki v hipu pritegnejo pozornost s svojimi živahnimi barvami. Od pastelnih odtenkov do drznih kontrastov, izbira je v trgovinah Mass resnično velika. Pisani salonarji niso le modni dodatek, temveč z njimi zares lahko poudarimo svoj stil, do izraza pa z njimi pride tudi naša osebnost. S kombiniranjem različnih barv in vzorcev lahko ustvarjamo brezčasne in edinstvene outfite, ki bodo zagotovo poskrbeli za to, da nas bodo občudovali na vsakem koraku. Poleg tega so salonarji s peto vsestranski kos obutve, ki ga lahko nosimo tako za vsak dan kot tudi ob posebnih priložnostih. Njihova eleganca in udobnost jih naredita nepogrešljive v naših garderobnih omarah. Zato je zdaj pravi čas, da pobrskamo po kolekcijah barvitih čevljev s peto, osvežimo svoj videz in spomladanskim oblačilom dodamo malo barve in življenja s temi čudovitimi pisanimi salonarji. Vabljeni na raziskovanje!

 

 

Zabavno ustvarjanje stajlingov

Vzorci so ključen element letošnjih pomladnih stajlingov, tudi ko gre za obutev. Kolekcije salonarjev na mass.si ponujajo različne vzorce, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne modne navdušenke. Ponovno so v ospredju retro geometrijski vzorci, pridih eksotike pa v naše modne kombinacije prinašajo motivi iz džungle. Za drzne stajlinge si privoščite salonarje v živahnih vzorcih in jih kombinirajte z nevtralnimi kosi oblačil. Tako boste na zelo enostaven način in učinkovito poudarili njihovo edinstvenost. Lahko pa se odločite za kombinacijo z enostavnimi kosi v črni, beli ali bež barvi, ali pa se poigrate z barvnimi kombinacijami in ustvarite čisto svoj videz, ki bo nekaj posebnega. S takšnimi salonarji boste zagotovo poskrbeli za pozornost, kjerkoli se boste pojavili.

Zabavno ustvarjanje stajlingov zahvaljujoč modnim trendom postaja vse bolj raznoliko in izjemno zanimivo, še posebej ko gre za vključevanje vzorcev v naše modne kombinacije. Blagovna znamka obutve UPcollection je na mass.si prava zakladnica raznolike ponudbe salonarjev z različnimi vzorci, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne modne navdušenke. Poleg že omenjenih retro geometrijskih potiskov, ki jih še dodatno zanimive naredijo nenavadne barvne kombinacije, še vedno priljubljeni klasiki ostajata tudi pepita in leopardji vzorec. Podobno zanimive in pisane salonarje v cvetličnem potisku boste našli tudi pri kultni blagovni znamki Replay, ki sicer slovi po modni casual obutvi, a že nekaj časa ljubiteljice lepe obutve razvajajo tudi s šik čevlji s peto.

                           

 

Barvni salonarji so zvezde pomladnih stajlingov

Pomlad je čas, ko narava zacveti in nas povsod razvaja z barvam. Enako velja tudi za naše outfite. Med raznoliko ponudbo elegantnih ženskih čevljev na mass.si zstopajo blagovne znamke Guess, Tamaris in UPcollection, ki vsaka na svoj način navdušujejo s svojimi zares neponovljivimi dizajni in barvnimi kombinacijami. Pri znamki Guess boste tako na primer našli tudi zanimive srebrne salonarje s špičasto konico in robustno peto, ki izžarevajo sodobno eleganco in glamur. Ti salonarji so odlična izbira za posebne priložnosti, kjer želite izstopati in si pridobiti pozornost. Še posebej vas bodo navdušili, če vam pri izbiri obutve veliko pomeni udobje, njihova srebrna barva pa bo zagotovo dodala bleščeč pridih vašemu videzu, čeprav ste se uredili samo za čez dan.

Znamka Tamaris v letošnji kolekciji elegantnih ženskih čevljev navdušuje s svojimi rdečimi salonarji, ki predstavljajo moč in strast. Rdeča barva simbolizira energijo, ljubezen in samozavest, zato so ti salonarji odlična izbira za vse, ki si želite izraziti svojo moč in odločnost. Kombinirajte jih z umirjenimi kosi oblačil v nevtralnih barvah, kot so črna, bela ali siva in tako poudarite njihovo moč. Za bolj drzne modne kombinacije pa se lahko odločite za barvno usklajevanje z drugimi rdečimi dodatki, zelo priljubljeno je na primer kombiniranje z roza ali oranžno barvo, ali pa jih obujte na pisano maksi obleko.

 Pri UPcollection so letos zares dobro poskrbeli tudi za pestro ponudbo barvitih salonarjev. V tej kolekciji elegantnih čevljev s peto na mass.si najdete vse trendi barve te sezone, od zelene, kraljevsko modre, do roza. Ti barviti salonarji so odlična izbira za tiste, ki si želite izstopati in poskrbeti za razigran videz vašega stajlinga. Kombinirajte jih z različnimi kosi oblačil glede na barvo salonarjev - za umirjene kombinacije izberite nevtralne tone, medtem ko za bolj drzne kombinacije lahko pogumno kombinirate različne barve in vzorce. Letos bo oblikovanje naših pomladnih stajlingov zares zabavno in enostavno. Dajte si duška, poigravajte se in uživajte v čudovitih vzorcih in barvah s katerimi vas bodo razvajale kolekcije salonarjev v trgovinah Mass.

                               

 

Prispevek nima komentarjev.