Spadam v tisto skupino ljudi, ki jo težko premakneš iz udobnega naslanjača in se kar ne more načuditi, ko v dežju srečuje nasmejane tekače, pod žgočim soncem poletja zadovoljne kolesarje ter ob najbolj ranih jutranjih urah zagrete obiskovalce fitnes dvoran. Nisem športnica, ne profesionalna ne rekreativna, me pa zasrbijo podplati in znam zastriči z ušesi, ko se besedi šport pridruži beseda moda. Ta me je v najstniških letih ohranjala budno, ko se je bilo treba odločiti, ali bom trenirala odbojko ali bom skakala pod košem. Odločitev res ni bila težka. Pomislite na uniformo enih in drugih in hitro vam bo jasno, da sem zabijala žogo čez mrežo, in ne v koš.

Torej, kaj se zgodi, ko se v mojem vidnem zornem kotu znajdejo dobre športne superge, ki ob tem, da so nebeško udobne in zračne, sledijo še vsem modnim zakonom v svetu trendov? Naenkrat me popade želja, da bi jih v telovadnico popeljala
skupaj s popolno športno opravo. Pa naj bodo to ultra moderne pajkice in športen top ali predimenzionirana šumeča trenirka. Ob glavi bi si spletla kiti in se med ljubitelji športa obvezno ponašala še z dizajnersko steklenico za vodo. Prav nič ne bi oklevala. Prvih deset minut bi zaljubljeno zrla v ravno prav rožnate superge, nato bi jih pod budnim očesom občinstva sprehodila do tekaške proge, se tik pred njo ustavila ter izvedla nekaj razteznih vaj, ki poudarijo eleganco in lahkotnost superg. Za konec bi se kot popolna športna navdušenka hopsajoče odpravila iz telovadnice v garderobo, kjer bi se preobula, najlepše športne superge pa bi obešene čez ramo kot najbolj žlahtno torbico popeljala na svež zrak.

 

Bugatti 69,99 eur

 

Vidite, kaj vse sem pripravljena storiti za dobro športno obutev! ;)

 

Prispevek nima komentarjev.