UPcollection, 39,99€

 

Dovolite si to poletje korak stran od ustaljene ženstvene elegance. Za trenutek pozabite na malo črno obleko in črne klasične sandale z visoko peto...

 

UPcollection, 39,99€

 

Vse, kar morate v tej drzni modni preobrazbi storiti, je, da črno zamenjate z barvami. Kroj obleke še vedno ostaja ženstven, eleganten in poletno razigran, le da se tokrat kopa v žareče rdeči barvi. Enako storite, ko boste izbirale sandale. Res je, da črna barva velja za najbolj uporabno, ker je sandale v tej barvi mogoče nositi tako k živo pisanim oblačilom in divjim ali umirjenim vzorcem kot tudi k beli, črni in sivi, a to še ne pomeni, da je s prestola ne more vreči odtenek v koralno rdeči, fuksiji, živo rožnati ali vijoličasti barvi. Verjemite mi, da se pravkar navedene barve enako dobro podajo k vsem prej naštetim modnim karakteristikam oblačil. In ker so kontrasti v modi še vedno zaželeni, se živahni odtenki znotraj iste družine barve trenutno med seboj veliko bolj uspešno združujejo kot preverjeno parjenje s črno.

 

UPcollection, 39,99€
UPcollection, 39,99€

 

Pomislite na kombinacijo rdeče in rožnate ali pa rožnate in fuksije, koralno rdeče in vijoličaste. Vse kombinacije zvenijo zelo haute couture, kajne? V svojih stilistično dodelanih kreacijah jih je uporabljal mojster visoke mode Christhoper Balenciaga, medtem ko letos neuveljavljene barvne kombinacije polnijo modne strani z najbolj zaželenimi stajlingi pod okriljem ulične mode. Si upate? Seveda!

 

Black; 39,99€
Beige, 39,99€
Pink, 39,99€

Prispevek nima komentarjev.