Kavbojski gležnjarji spadajo med tisto trendno obutev, ki ob sebi potrebuje primerna oblačila in modne dodatke, v nasprotnem primeru se lahko ob nepravi kombinaciji hitro poslovite od želenega videza, ki vam zagotavlja dober stil. Če s kavbojskimi škornji eksperimentirate prvič, izberite model, ki se ne razlikuje bistveno od običajnih gležnjarjev, s katerimi ste v svojih oblačilnih kombiniranjih zelo vešče.

Poskusite različico iz semiša v svetlejšem odtenku, ki nima tako poudarjenih okrasnih šivov, medtem ko ima kopito bolj blago obliko tradicionalnega kavbojskega škornja. Takšen model boste z lahkoto nosile tako z bolj romantično obarvanimi oblekami kot tudi v družbi bolj elegantnih oblačil.

 

 

  1. KAVBOJSKI ŠKORNJI NA NAJBOLJ MODEN NAČIN

Če sta vam pri srcu romantika in bohemski slog, boste s svojimi kavbojskimi škornji letos zelo modne. Stilisti so jim namreč dodelili vlogo ob dolgih, plapolajočih oblekah s cvetličnimi vzorci. Za odtenek bolj uraden videz boste dosegle, če obleko nadgradite z lepo krojenim suknjičem. Izognite se modnim dodatkom, kot so kavbojski klobuk, kavbojske ogrlice in pasovi.

 

 

2. KAVBOJSKI ŠKORNJI IN VSAKODNEVNI VIDEZ

Vsakodnevna uniforma, ki se najbolj ujame s kavbojskimi škornji, je sestavljena iz džinsa, plašča v kamelji barvi ali trenč plašča ter srajce ali pletenega puloverja. Ker kavbojski škornji v nasprotju s salonarji niso šik, se potrudite, da so omenjena vsakodnevna oblačila, ki jih nosite poleg škornjev, res videti luksuzno, čisto in nepomečkano. Tudi torbica naj izvira iz družine klasičnih in elegantnih modelov. Čeprav moda ljubi kontraste, se izognite kombinaciji kavbojskih škornjev in poslovno naravnane obleke s suknjičem in hlačami.

 

 

3. KAVBOJSKI ŠKORNJI IN ZABAVA

Tudi v tem primeru naj vas vodi zmernost. Kavbojski škornji ob sebi ne potrebujejo pretiravanja v obliki bleščic in ekstremnih volanov. Namesto njih skupaj s kavbojskimi škornji raje oblecite tako imenovano minimalistično slip obleko s tankimi naramnicami iz brušenega satena (ta se ne sveti tako močno) in suknjič v smoking stilu. Za piko na i bodo poskrbeli gladko počesani in v figo ali čop speti lasje ter rdeča šminka.

 

Prispevek nima komentarjev.