Pred leti natikačev ni nosil nihče. Ne poleti, ne pozimi. Ne mlado in ne staro. Natikači so veljali za obutev, po kateri sežeš, če ti med nosečnostjo otekajo stopala, če te na morju res nihče ne vidi ali uživaš sam v udobju doma. Potem pa so nas kot strela iz jasnega najprej presenetili natikači znamke Brikenstock —  sprva v svoji povsem osnovni obliki in nato v vseh mogočih različicah, vključno kosmatink, ki so bile na voljo tudi sredi poletja. Natikače smo lahko nosili z ali  brez nogavic. Bolj ko so te bile bele in preproste, večji modni plus si si prislužil v očeh poznavalcev. 

Različico Birkenstock so nato nasledili športni natikači, ki so se ponašali z neizogibnim logotipom vaše najljubše blagovne znamke: Adidas, Nike, Puma, Tommy Hilfiger … Brez izjeme jih še vedno nosimo tako v športnih kot elegantnih kombinacijah. Tiste najbolj strastne ljubiteljice natikačev vam lahko povedo, da se prav lepo podajo tudi k zelo elegantnemu suknjiču in hlačam in ne samo k džinsu in običajni majici.

Letošnje poletje pa so si ob izredno barvitem naboru športnih natikačev posebno mesto med moderno obutvijo izborile še njihove izboljšane modne izpeljanke.
Tokrat vam predstavljamo model klasičnega športnega natikača, ki se ponaša s precej debelejšim podplatom in lahko v vseh modnih kombinacijah enostavno nadomesti sandale z debelim podplatom oz. s platformo. Sama sem jih kombinirala z elegantnim suknjičem z mornarskimi vzorci, oprijetimi hlačami do kolen (poskušala sem se izogniti klasičnim kolesarskim hlačam) in pulijem brez rokavov.

 

Replay 69,99 eur

Če želite še za odtenek bolj glamurozen učinek, se poigrajte z velikim svetlečim nakitom. Za naziv najbolj ljubkih natikačev pa v njih sprehodite najbolj navihanega kužka iz soseske. Verjamem, da bo z veseljem odhitel na sprehod prav z vami.   

 

Prispevek nima komentarjev.