Petk ne nosim pogosto in ravno zato občudujem vse, ki jih nosijo vsak dan! Težava ni v njihovem vedno vprašljivem udobju, lastni lenobi ali dejstvu, da mi takšen model čevljev enostavno ni všeč. Kriva je izključno moja višina. S 177 centimetri se v visokih petah ne morem znebiti neprijetnega občutka, da preveč izstopam. Ženske vedno želimo tisto, česar nimamo, kajne?

 

 

Nastalo situacijo sem zato rešila s kontroverznimi “kitten heels”. Te majhne petke se popolnoma ujemajo z mojo ljubeznijo do “grdih modelov”, medtem ko so me te bele navdušile že na prvi pogled. Njihova preprostost me je takoj osvojila, saj sem vedela, da jih bom lahko nosila s številnimi kombinacijami, tudi ob poslovnih priložnostih. Ta model se bo, zaradi svojega genialnega prereza na sprednji strani stopal, podal večini žensk. Takšen prerez vizualno podaljša noge, dolge noge pa so nekaj, česar si vse želimo!

 

 

Te bele čevlje sem tokrat kombinirala s kosi, ki jih večina že ima v omari. Trenutno najljubši model kavbojk, navadna bela majica s kratkimi rokavi, prevelik bel suknjič (moj najljubši kos z razprodaj) in izbrani zlat nakit so bili tokrat prava izbira za kombinacijo, ki je vedno zadetek v polno!

 

Creator 79,99 eur

 

Prispevek nima komentarjev.