Med brskanjem po novih kolekcijah poletne ženske obutve je jasno, da se bo vso vročo sezono bleščalo in lesketalo. Pa ne le od sonca, ampak od okrašenih sandalov, obutve, ki jih nosite čez dan in zvečer.

Na vaših nogah se bo to poletje namreč odvijala prava mala zabava. Najlepše modele s polno peto, platformo, ozko peto ali ravnim podplatom, takšne, kjer so okrašeni samo zgornji deli, samo pete, ali pa oboje, boste v spletni trgovini Mass našli med kolekcijami blagovnih znamk Upcollection, Gioseppo, Le Edo, Tamaris, Steve Madden, Buffalo, Alma En Pena in Sherlock Soon.

Prav nobenega razloga ni, da ne bi vašega videza že čez dan, ko hitite po opravkih, ste v službi ali pa ste recimo povabljeni na poroko, popestril par okrašenih sandalov. Te čevlje v vročih dneh brez težav kombinirate s poslovnimi oblačili - če vam kodeks oblačenja v službi seveda ne zapoveduje drugače.

Z okrašenimi sandali s platformo lahko nadgradite tudi casual in športna oblačila. Zakaj ne bi denimo zlatih natikačev Gioseppo obuli h kratkim hlačam? Tudi na pikniku boste tako videti šik.

Nikoli pa ne morete zgrešiti, če boste to obutev, ne glede na to, kako močno je okrašena, kakšne barve je ter ali ima polno peto ali raven podplat, obuli k jeansu. Pazite le, da je zgornji del oblačila enostaven.

 

 

Zares pa okrašeni sandali zaživijo zvečer. Najbolj klasična kombinacija vseh časov je mala črna obleka in par lesketajočih se sandalov s peto. Zelo elegantno boste tako videti zlatih sandalih Liu Jo, z mašno na peti. Ob večernih priložnostih ste lahko tudi malo bolj drzni, zato si lahko bleščice, kristalčke in okraske privoščite tudi drugje, ne le na čevljih.

 

Prispevek nima komentarjev.