Vse kupce obveščamo, da v skladu s sklepom Vlade RS pomerjanje obutve v fizični trgovini žal ni mogoče. A nič ne skrbite – če vam izdelek ne ustreza ga lahko zamenjate v skladu s pogoji poslovanja fizičnih trgovin: https://www.mass.si/pogoji-poslovanja/fizicne-trgovine

Delovni čas trgovin lahko preverite tukaj: https://www.mass.si/prodajna-mesta

Izjemoma vam zaradi nezmožnosti pomerjanja naših izdelkov omogočamo vračilo kupnine za vaš nakup. Vračilo kupnine bomo omogočili samo v tistih primerih, ko boste vrnili izdelek v istem dnevu, kot ste ga kupili. V nasprotnem primeru je mogoča le zamenjava (za drugo številko, drug model…).

 

V primeru, da ste v preteklih tednih opravili nakup preko spleta in želite zamenjavo vašega izdelka vam svetujemo, da se oglasite v naših odprtih trgovinah.

 

V regijah, kjer naše trgovine še vedno niso odprte vam nudimo možnost telefonskega naročanja, naročanja preko spleta z opcijo prevzema & plačila v trgovini ter možnost brezplačne dostave na dom in plačila po povzetju ali s kartico. Spletna trgovina www.mass.si deluje nemoteno.

 

V odprtih trgovinah in na spletu ne pozabite izkoristiti izjemne Massprodaje z več kot 70.000 pari obutve po polovičnih cenah!

 

Prispevek nima komentarjev.