Uživanje na plaži je izmed najbolj priljubljenih počitniških dejavnosti. Poleg kopalk in sončne kreme je pomembno, da izberemo tudi pravo obutev, ki je udobna, funkcionalna in obenem sledi modnim trendom. V trgovinah Mass in na mass.si najdete veliko izbiro trendovske obutve za na plažo za vso družino. Kolekcije japonk, sandalov in natikačev prinašajo najnovejše modne zapovedi tudi na tem področju in v njih boste tudi na počitnicah videti šik in urejeni od glave do pete. Vendar pa je tudi pri izbiri čevljev za na plažo pomembno, da izberete takšne, ki se vam dobro prilegajo, saj običajno na dopustu raziskujemo in obiskujemo tudi terene, ki so peščeni ali skalnati, velikokrat tudi spolzki. Značilnost obutve, ki jo nosimo na počitnicah ob morju, so tudi vodoodporni materiali, ki se hitro sušijo, hkrati pa jim do živega ne prideta pesek in sonce. Vabljeni, da skupaj z nami pobrskate med najbolj priljubljenimi modeli obutve za na plažo, v katerih boste lahko brezskrbno uživali na plaži in se osredotočili na zabavne poletne dni.  

 

Nepogrešljive japonke

Najbolj priljubljena in nepogrešljiva modna ter uporabna obutev za dopust ob morju so nedvomno japonke in letos so v kolekcijah ženskih japonk v modi živahne barve. Roza, mint, zelena in rumena dodajo piko na i vsakemu poletnemu outfitu. Poleg tega so številni modeli japonk okrašeni z bleščicami, srčki ali drugimi detajli na zgornjem delu čevlja, kar doda še večjo mero ženstvenosti in igrivosti. Za tiste, ki si želijo poletnemu stajlingu dodati tudi malo višine, so na voljo tudi japonke z debelimi podplati, saj so platforme pri obutvi letošnje poletje prava uspešnica, saj združujejo udobje in stil. Moške japonke ostajajo bolj klasične, v umirjenih barvnih odtenkih. Med otroškimi japonkami pa nadete nekaj zares prikupnih modelov, ki so pika na i poletni garderobi za vašo deklico, ali dečka.  

Med prepoznavnimi blagovnimi znamkami, ki jih v trgovinah Mass najdete med trendovsko obutvijo za na plažo, so Ipanema, Crocs, Tommy Hilfiger, Havaianas, Helly Hansen, Boss, Scholl, Hugo, Teva in Adidas, ki v svoji ponudbi ponujajo široko izbiro modnih in udobnih japonk za vse okuse in za vsakega družinskega člana.

                                                 

 

Natikači za na plažo in za v mesto

Natikači so odlična izbira za tiste, ki si želite hitre in enostavno obutve za plažo. So zelo udobni in praktični, saj jih lahko hitro obujemo ali sezujemo, poleg tega so postali modni dodatek, ki ga lahko vključimo v številne stajlinge. Med najbolj zaželeni natikači ta hip so nedvomno natikači Birkenstock, ki so zelo priljubljeni zaradi svoje kakovosti, udobja in podpore stopalu. So odlična izbira za plažo, saj se dobro prilegajo in omogočajo stabilnost med hojo po pesku. Vendar pa natikači niso le za plažo - z njimi lahko ustvarimo tudi številne modne kombinacije za večerne izlete v mesto ali vsakodnevne opravke. Prav tako so pogosta izbira natikači Scholl, ki jih najdete tudi v najbolj trendovskih barvah te sezone, kot so koralna, zelena in močna rumena. Te živahne barve dodajo svežino vsakemu poletnemu outfitu. V kolekcijah blagovnih znamk Zaxy in Shoexess so na voljo tudi zanimivi modeli tako imenovanih scuba natikačev, ki združujejo udobje in edinstven dizajn. Tiste, ki vas je letos osvojil trend platform in si želite tudi natikačev z debelimi podplati, pa bo navdušil model znamke Tommy Hilfiger.

Pri moških so Crocs zelo priljubljeni za plažo. So udobni, vzdržljivi in nudijo dober oprijem. Natikači Boss, Hugo in Tommy Hilfiger so odlična izbira za moške, ki želijo modne natikače vključiti tudi v svoje vsakodnevne poletne stajlinge.

                                                 

 

Obutev za v vodo

Pri otroški obutvi je meja med čevlji za v vodo in za na plažo pogosto zabrisana in veliko staršev se odloči za nakup otroških sandalov, ki so hkrati primerni tudi za v vodo. Pri izbiri otroške obutve je pomembno, da je prilagodljiva, udobna, trpežna in zagotavlja dober oprijem. Letošnje kolekcije otroških čevljev za v vodo bodo vas in vaše najmlajše navdušile, saj v ponudbi na mass.si najdete res prikupne modele. Pri blagovni znamki Ipanema boste tako našli roza sandale z muckami, za malo večje deklice pa že bolj eleganten model s paščki, seveda pa so nepogrešljivi za na plažo tudi otroški natikači Crocs. Za dodatno zabavo lahko izberete prikupne dodatke in “Croksice” okrasite z Jibbitz okraski.

                                                         

 

Za konec pa še nekaj stilskih nasvetov

Kombinirajte barve in vzorce obutve s svojimi kopalkami ali oblekami za plaž

Dodajte nekaj dodatkov, kot so zapestnice, prstani ali slamnati klobuki, za popoln poletni videz.

Moški, izbirajte preprostejše modele obutve, ki se ujemajo s kratkimi hlačami ali kratkimi kavbojkami.

Dodajte sončna očala in slamnato ali bombažno kapo za dodatno zaščito pred soncem.

Prispevek nima komentarjev.