Sezona porok, maturantskih plesov in valet je sicer v polnem teku, vendar pa se letos kar pripravite na to, da je lahko prav vsak dan posebna priložnost. In to zahvaljujoč čudovitim salonarjem in sandalom, ki so okrašeni s kamenčki, kristalčki in bleščicami. Kolekcije te res lepe obutve, ob kateri vam bo dobesedno zaigralo srce, že najdete v trgovinah Mass po vsej Sloveniji in na mass.si. Nekateri čevlji so popolnoma posuti z njimi, spet pri drugih pa najdete le kakšen bleščeč detajl. Včasih je veljalo, da je takšna elegantna ženska obutev primerna le za zvečer, za kakšne gala prireditve in res posebne priložnosti, ko si oblečemo večerna oblačila. Vendar pa se na srečo modni trendi nenehno spreminjajo in tako so čevlji z bleščicami v zadnjih sezonah pravzaprav postali obutev, ki jo brez skrbi, da bomo videti malo preveč urejeni, lahko nosimo tudi za čez dan. Če začutite, da morate svojemu outfitu dodati kanček glamurja, vzbuditi pozornost, izraziti svoj edinstveni stil in modni okus, potem je ta lesketajoča se obutev popolna izbira za vas.

 

Več je - več!

To pomlad in poletje pozabite na skromnost. Minimalizem imamo radi vsi, o tem res ni dvoma. Za večno velja klasika in je varna izbira, lepi in enostavni čevlji pa so vedno dobrodošla pridobitev v naših garderobah. A kdaj pa kdaj si lahko damo tudi duška. Vsaj v teh toplih in razigranih dneh, ki so pred nami, pozabite na slavni stavek, ki ga ljubitelji minimalističnih modnih kosov obožujejo: “Manj je več.” Mi pravimo, da je lahko več, tudi več. Zato smo police trgovin Mass po vsej Sloveniji napolnili s salonarji, sandali, polsandali in natikači, ki vam bodo dobesedno vzeli sapo. Res je nekaj posebnega na obutvi s kamenčki in kristalčki, ki lepo ujamejo svetlobo in poskrbijo za posebne učinke. Še tako enostaven stajling dvignejo na nov nivo in vsakemu kosu oblačila dodajo tisto nekaj. Celotnemu videzu teksturo, pravzaprav služijo kot osrednji kos naše modne kombinacije in nam olajšajo premišljevanje, kako našim oblačilom dodati piko na i. So vsestranski, saj ste s čevlji z bleščicami vedno pripravljeni za to, da naredite vtis. Čez dan ste v njih videti zares šik, nikoli pa, vsaj v poletnih dneh, ne veste, kdaj se bo popoldansko druženje razvilo tudi v večerno zabavo … Takrat pa obutev z bleščicami postane nepogrešljiva.

                                           

 

Kako čez dan nosimo čevlje z bleščicami?

Še pred nekaj sezonami si zagotovo niste znali predstavljati, da bi lahko salonarje in sandale z bleščicami kombinirali tudi s čisto običajnimi oblačili za čez dan. A v resnici je to ena najbolj učinkovitih kombinacij, primerna za različne priložnosti. Svetlikajoča se obutev je pika na i vsakemu poslovnemu outfitu, so popolni, kadar se želimo malo bolj urediti za zmenek in seveda so tudi tisti prvi čevlji, na katere pomislimo, ko iščemo nekaj primernega,če smo povabljeni na poroko, maturantski ples ali pa kakšno posebno obletnico. Ko jih imate enkrat doma, v omari, postanejo tisti “it” kos, na katerega boste vedno pomislili najprej, ko boste sestavljali svoj najljubši spomladanski ali poletni outfit.

Prednost teh lepih čevljev je zagotovo ta, da se ujemajo praktično z vsemi stili in barvami oblačil. Vedno so šik monokromatske, enobarvne kombinacije. Bleščeči roza čevlji in roza kostim, ali pa črna obleka in salonarji, ki se lesketajo zahvaljujoč kamenčkom, vedno pa za prav poseben učinek poskrbijo zlati in srebrni čevlji, posuti s kristalčki. Za najlepšimi sandali, salonarji in polsandali z bleščicami pobrskajte po kolekcijah blagovnih znamk obutve UPcollection, Steve Madden, Nine West, Guess in Tamaris.

                                

 

Kombinacija z najlepšimi barvami in detajli te sezone

 Če obutev z bleščicami, kamenčki in kristalčki kombinirate še z najbolj vročimi trendi te sezone, potem ste rešili večno žensko dilemo - Kaj naj obujem? Kombinirajte jih z najlepšimi barvami te sezone, kot sta fuksija in oceansko modra, do izraza pa lepo pridejo tudi na črnih sandalih. Veliko pozornosti je letos v kolekcijah bleščeče obutve tudi na detajlih. Eden od zares vpadljivih okraskov so šnole na barvitih salonarjih in polsandalih, ki so posute s kamenčki.

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.