Obutev s špičasto konico letos nedvomno doživlja pravi preporod. Špičaste balerinke, salonarji in polsandali so modna uspešnica, ki s svojim elegantnim videzom poskrbi za šik preobrat v stajlingih za toplejše dni. Prefinjena špičasta oblika, ki jo še poudarijo različne barve, vzorci in detajli, vsakemu outiftu doda subtilno ostrino in sofisticiranost. Salonarji s tanko peto in špičasto konico že od nekdaj veljajo za simbol elegance, ženstvenosti in prefinjenosti. Letos so se jim pridružile še špičaste balerinke in polsandali, ki so v središču pozornosti tudi v kolekcijah ženske obutve za pomlad in poletje na mass.si. V naše garderobe prinašajo pridih pridih ostrine in vsestranske elegance, lahko jih nosimo z vsemi stili oblačil. Balerinke in polsandale na špico lahko na primer odlično kombiniramo s kavbojkami za ležeren videz ali z elegantnimi oblekam za bolj formalne dogodke, kot so poroka, maturantski ples in druge svečane priložnosti. Njihov preprost, a prefinjen dizajn poudari ženstvenost stajlinga, zato ne preseneča, da so že postali eden najbolj iskanih modnih kosov te sezone.

 

Čevlji v živalskih vzorcih  

Živalski vzorci v modi že od nekdaj simbolizirajo drznost in moč, ki pa se pri obutvi na špico prepletata tudi s prefinjenostjo. Balerinke, salonarji in polsandali v lepoardjem ali zebrinem vzorcu so privlačna mešanica sodobne elegance in drzne izvirnosti. Z obutvijo iz kolekcije UPcollection dodamo šik element vsaki obleki, špičaste balerinke in polsandali v živalskih vzorcih pa v naše poletne garderobe prinašajo svežino in hkrati subtilno ostrino. Odlično se ujemajo s črnimi in svetlimi oblačili, uporabimo jih lahko za poigravanje s kontrasti, za še večji učinek jih lahko kombiniramo tudi z drugimi vzorci, kot so na primer črte in pike.

                                                      

 

Srebrni in zlati čevlji na špico za razkošen stajling

Metalik barve v modo prinašajo pridih razkošja in modernosti. Balerinke in polsandale v zlati, srebrni ali “rose gold” barvi lahko nosimo k vsem barvam oblačil, od svetlih do temnih, zlasti pa se odlično ujemajo s še enim letošnjim vročim modnim trendom – belim jeansom. S kombinacijo belih kavbojk in balerink ali polsandalov v metalik odtenkih ustvarimo brezčasno eleganco, ki je naravnost popolna za poletne večere. Zlati ali srebrni čevlji na špico so tudi odlična popestritev minimalističnega sloga oblačenja in so tisti modni kos, ki ga lahko nosimo od jutra do večera. Preko dneva jih namreč zlahka vključujemo v različne stajlinge, vse se od bolj casual do elegantnih modnih kombinacij. Špičaste balerinke in polsandali postajajo ključni kos garderobe in z njiimi zanesljivo ustvarimo privlačen in sodoben “look”. 

                                               

 

Razigrana eleganca s pisanimi salonarji   

Pisanih salonarjev letos nikakor ne moremo spregledati, saj popestrijo s svojim živahnim videzom in barvitimi vzorci, zaradi katerih je vsak stajling videti bolj razigran. Pisana obutev s peto je vsestranska in jo lahko vključimo v različne modne kombinacije, od minimalističnih do bolj ekstravagantnih. V trgovinah Mass najdete veliko ponudbo salonarjev na špico, ki so na voljo v različnih zanimivih vzorcih, od geometrijskih, do živalskih in cvetličnih vzorcev, ki outfitu dodajo igrivost in energijo toplejših dni. Obujemo jih lahko za različne priložnosti, za vsak dan jih kombiniramo s kavbojkami, če pa jih obujemo k hlačnemu kostimu ali dolgemu krilu, pa tako lepo dodelamo tudi naš poslovni videz. S pisanimi salonarji smo lahko zares ustvarjalni in si damo duška. So elegantna obutev, ki je sproščena, ponujajo pa tudi neomejeno možnosti za poigravanje z modo. Če želimo, da naši salonarji izstopajo, jih lahko kombiniramo z oblačili v svetlejših odtenkih, čevlje pa lahko poudarimo tudi z dodatki, kot je na primer torbica v eni izmed barv v vzorcu.

                                             

 

Mary Jane balerinke na špico so letos must-have

Mary Jane balerinke so letos nepogrešljive v pomladnih stajlingih. So eden najbolj klasičnih modelov ženskih čevljev in jih prepoznamo po paščku čez nart. Ta element balerinke naredi zares ljubke, a hkrati tudi izjemno ženstvene, zaradi česar so priljubljen dodatek k številnim modnim kombinacijam. Mary Jane balerinke na špico so sodobna različica te ikonične obutve, špičasta konica jim doda le še malo ostrine in modernosti, pašček pa poskrbi za igrivost in kanček nostalgije. Lakaste različice teh balerink še dodatno poskrbijo za prefinjenost našega outfita, so pa tudi super izbira za vse ženske, ki se želijo izogniti visokim petam, a na račun udobja ne želijo žrtvovati svojega videza.

                                             

 

 

Prispevek nima komentarjev.