Samo mislimo si lahko, kako bodo vaši otroci skakali od veselja, ko jim pokažete našo novo kolekcijo za letošnje poletje. Kolekcija z motivi njihovih najljubših junakov iz risank, filmov ali igric jih ne bo pustila ravnodušne. Vsak otrok ima svojega najljubšega animiranega junaka in vsak starš zelo dobro ve kaj to pomeni. Iskanje po trgovinah in spletu, da najdete superge, obleke ali igrače z motivi Elze, Spidermana ali pa Mickey Mouse. 

Ker smo želeli pomagati vam - staršem, smo v našo ponudbo vključili zares veliko obutve z animiranimi junaki. Vse od japank Havaianas, do Disneyevih sandalov, copat in superg, ki bodo vaše otroke popeljale v svet risanih junakov. 

 

Za šolo in vrtec

Vaše male princeske, se bodo zagotovo takoj zaljubile v Disney superge Elze in Ane iz filma Frozen. Avtomobili (Cars) in Spiderman pa bodo zadovoljili še tako izbran okus vaših sinov. Za še hitrejše obuvanje in sezuvanje lahko izberete superge z zapenjanjem na ježka.

 

Za na morje

Vaše punčke bodo lahko v letošnjo kopalno sezono zakorakale v velikem stilu - z roza čevlji za v vodo z motivom Minnie. Mali mornarji pa zagotovo ne bodo želeli sezuti natikačev z motivi Carsov, ki zelo spominjajo na popularne Crocs natikače. 

 

Prispevek nima komentarjev.