Ko se jeseni začne hladno in deževno vreme, je čas, da tudi svoje najmlajše preobujemo v čevlje, ki so primerni za nizke temperature, in njihove noge ščitijo pred vlago. Tako lahko vsi brez skrbi uživamo na družinskih izletih v naravo, se sprehodimo po mestnih ulicah, ki so po dežju polne luž in uživamo ob prvih snežinkah. Na mass.si smo poskrbeli za majhne in malo starejše otroke, za tiste, ki hodijo še v vrtec, za šolarje in za najstnike. V kolekcijah obutve za jesen in zimo najdete visoke in nizke čevlje, ki so primerni, da jih nosijo v dežju in snegu, supergice, da v njih naokoli lahko tekajo v suhih dneh, gležnjarje in obutev, podloženo z mucko ali ostalimi toplimi materiali.

Nič nenavadnega ni, da za mlajše otroke zimsko obutev kupujemo le za eno sezono, saj njihove noge rastejo zelo hitro. Zato je pomembno, da izberemo kakovostne čevlje, ki se dobro prilegajo njihovim stopalom. Mi dobro vemo, da to za starše ni ravno lahka naloga. Zato vam je ob nakupu v trgovinah Mass po Sloveniji, za nasvet glede tega, kako izbrati pravo obutev za vašega otroka, na voljo naše prijazno prodajno osebje. Pri večini zimskih čevljev lahko tudi posebej pomerite podplat, ki je v čevlju. Tako hitro vidite, ali so otroku čevlji premajhni, preveliki, ali pa ravno prav.

Številke čevljev pa se tako hitro ne spreminjajo pri najstnikih, a ravno oni so tisti, ki imajo že izdelan svoj okus za to, kakšno obutev želijo nositi. Zato je tudi kupovanje zimskih čevljev zanje pogosto za starše kar izziv. Najstniški stajlingi že bolj sledijo trendom in posnemajo outfite modnih vplivnežev. Pri izbiranju kolekcij obutve smo zato staršem kar najbolj olajšali delo in poskrbeli, da bodo tudi tisti najbolj zahtevni otroci našli popolno obutev za njihov okus. Med modeli zimske obutve tako najdete bulerje, ki so tudi letos zelo popularni čevlji, pa gležnjarje “piščančke”, nad katerimi se večinoma navdušujejo fantje, dekleta pa bodo zagotovo očarali škornji s torbico okoli gležnja.

V trgovinah Mass in spletni trgovini mass.si tudi za otroke najdete toplo obutev priznanih blagovnih znamk, kot so Sorel, Superfit, Tom Tailor, Adidas, Skechers, Mustang in Kidaloo. To sezono pa smo pripravili tudi novost, in sicer med kolekcijami obutve najdete tudi znamko EMU Australia. Pobrskajte po naši spletni trgovini ali pa obiščite eno izmed poslovalnic po vsej Sloveniji in raziščite našo pestro ponudbo čevljev.

Nekaj namigov, kaj lahko skupaj s svojimi otroki izberete za hladne dni, pa smo vam pripravili spodaj.

 

Čevlji z mucko

Starši, ki iščete čevlje, ki tudi pri otroški modi ustrezajo najnovejšim modnim smernicam, potem ne spreglejte obutve, ki je podložena z mucko. Ta obutev pa je hkrati topla in udobna in bo v mrzlih dneh zagotovo zelo uporaben kos otroške garderobe. Lepe modele najdete pri blagovnih znamkah JCL in Mustang.

                                 

 

Toplo podloženi gležnjarji in škornji

Toplo podloženi škornji so čevlji, ki so skorajda must-have obutev in so pomemben del otroške garderobe za jesen in zimo. Poleg tega, da so topli, otroškim nogam nudijo tudi dober oprijem. So zelo hvaležna obutev za vsak dan, za v šolo, vrtec in popoldanski sprehod po svežem zraku. Za najmlajše so naravnost popolni modeli podloženih čevljev, ki se zapenjajo na ježka. Precej lahko skrajšajo čas obuvanja in nam predvsem zjutraj, ko se odpravljamo v vrtec, prihranijo kakšno dragoceno minuto. Modele, ki imajo vse, kar iščete pri zimski obutvi za deklice in dečke, najdete pri blagovnih znamkah Skechers, Superfit, Tom Tailor in Kidaloo.

         

Okrašena otroška obutev

Pri otroški obutvi je super to, da si lahko privoščimo malo več poigravanja z barvami in vzorci. Tako med priljubljenimi modeli najdete čevlje, ki so okrašeni z zvezdicami, samorogi in risanimi junaki, ki navdušujejo deklice in dečke. V kolekcijah otroških zimskih škornjev in gležnjarjev na mass.si je veliko čevljev, ki jih bodo vaši otroci nosili z največjim veseljem. Med njimi najdete tudi toplo podložene gležnjarje Skechers, ki imajo podplate z lučkami.

                          

 

Superge za aktivne otroke in malčke

Superge so ena najbolj priljubljenih obutev, ne glede na letni čas. In tudi pozimi se starši velikokrat odločamo, da jih dodamo v otroško garderobo. Ko izbirate superge za pozimi, bodite pozorni tudi na podplat, ki je dovolj robusten in poskrbi za dober oprijem s podlago. Za aktivne otroke imamo v naši ponudbi tudi kakovostno pohodniško obutev.

                                             

 

Otroški vodoodporni čevlji

Poleg klasičnih škornjev za dež so v zadnjih sezonah zelo priljubljeni tudi otroški škornji, ki so mešanica vsega, kar zimska otroška obutev potrebuje. Tako na primer pri blagovni znamki Sorel najdete škornje, pri katerih je zgornji del obutve podložen in topel, sprednji del pa je gumijast, zato otroške nogice dobro ščitijo tako pred mrazom kot pred vlago.

.                                             

 

Škornji v stilu “Uggic”

Zelo iskan model tudi pri otroški obutvi, so gležnjarji in škornji, ki spominjajo na mega popularne uggice. Ti čevlji iz semiša so super modni kos v otroški garderobi v sezoni hladnih dni. V naši ponudbi v letošnji sezoni najdete tudi EMU Australia, svetovno priznano blagovno znamko obutve, ki je znana po visokokakovostnih čevljih. Vaše deklice bodo navdušene nad modeli, ki se zlahka obujejo, izvrstno pa se ujemajo s krili in pajkicami.

                                               

Prispevek nima komentarjev.