Iskanje primerne otroške obutve lahko vzame veliko časa in iskanja. Lahko pa si življenje tudi olajšate in skočite v trgovine Mass po vsej Sloveniji in v našo spletno trgovino. Nove kolekcije čevljev za otroke ponujajo raznoliko ponudbo čevljev po najnovejših trendih.

Kot trgovec, ki imamo v Sloveniji že več kot 30 let dolgo tradicijo prodaje obutve, dobro vemo, da je nakup otroških čevljev zahtevna naloga in starši nimate lahkega dela. Vsi se zavedamo, da ne bodo trajali veliko sezon, a vseeno morajo izpolnjevati kar nekaj pogojev. In pri tem običajno ni kompromisov. Otroška obutev mora biti udobna, kakovostna, nuditi dobro oporo stopalom, biti cenovno dostopna in kljubovati vremenu. Hkrati pa ustrezati zadnjim modnim zapovedim, saj so tudi otroci, še posebej najstniki, radi oblečeni in obuti po zadnji modi. Naša ponudba priznanih blagovnih znamk, kot so Adidas, Skechers, Replay, Reebok in Tom Tailor, mladih ljubiteljev lepih čevljev zagotovo ne bo razočarala. Vse, kar iščete, boste tudi to jesen našli na enem mestu. V Massu.

Obutev je ne glede na letni čas, pomemben del otroške garderobe. Vseeno pa so hladnejši meseci tisti, v katerih malo več pozornosti posvečamo čevljem, saj se vreme in temperature hitro spreminjajo. Običajno imajo otroci različne pare čevljev za različne namene, da pa boste pravo obutev našli še prej, preberite nekaj uporabnih nasvetov. V nadaljevanju smo vam poleg tega pripravili tudi nekaj idej, kakšne čevlje to jesen otrokom in najstnikom lahko na Mass.si kupite na začetku šolskega leta. Naj v novo šolsko leto zakorakajo v trendovski obutvi, v kateri uživajo, se v jesenskih mesecih brezskrbno podijo po igriščih in čez šolski prag zakorakajo samozavestno.

 

Superge z ježkom ali vezalkami

Straši, imamo najraje obutev, ki jo naši otroci hitro obujejo in sezujejo. V trgovinah Mass smo poskrbeli, da boste našli natančno to, kar iščete in si želite za svoje male nadobudneže. Če je vaš otrok še v vrtcu, boste zagotovo izbrali superge na ježka, saj so zares enostavne za obuvanje. Vaš malček si bo svoje prikupne Adidas supergice tako lahko hitro obul in sezul kar sam. In ni ga večjega veselja kot to, da ima otrok občutek, da lahko vse naredi sam.

                            

 

Malce večji otroci si zagotovo želijo superge na vezalke, s katerimi sporočajo, da so že “ta veliki”, našli pa jih boste pri popularnih modnih znamkah Levi’s in Benetton. Najstniki pa sledijo modnim trendom na Instagramu in Tiktoku, s katerimi se izvrstno ujemajo superge Replay in Converse. Letos ne gre brez Allstark z debelim podplatom, obutvijo, ki je kot nalašč za hladna jesenska jutra.

                     

 

Lučke in junaki iz risank

Zadnje sezone so v otroških modnih stajlingih med glavnimi značilnostmi obutve lučke na podplatih. Pri vrtčevskih outfitih so praktično nepogrešljive, z njimi pa se ponašajo superge Skechers. Najdete jih pri modelih za fante in za deklice. Nanje čakajo tudi najljubši risani junaki, od supergic in gležnjarjev z motivi junakov iz risanke Frozen, dečki pa bodo navdušeni nad svojim nepremagljivim junakom, ki nosi ime Spiderman.

To sezono bo kot motiv na čevljih izstopala legendarna Miki Miška, najdete jo tako na supergah kot gležnjarjih ter obutvi, ki spominja na priljubljene uggice. Tukaj so še prikupni detajli, s katerimi je okrašena predvsem dekliška obutev. Od bleščic, do mašnic in potiskanih podplatov.

                       

 

Ne pozabite na gumijaste škornje

Jesen je čas, ko je treba že gledati, da se v otroških garderobnih omarah znajde nepremočljiva obutev in so tako njihove nogice na toplem in suhem. To je tudi čas, ko otroci najdejo vsako lužo in z veseljem zakorakajo vanjo. Poskrbite za kakovostne gumijaste škornje, da boste brez skrbi. Da bo skakanje po lužah še bolj zabavno, poskrbijo pisani motivi in barve na obutvi.

 

                                 

 

Topli gležnjarji za hladna jutra

Se tudi vam zdi, da so otroški gležnjarji tako prikupni, da bi imeli tudi starši kakšen par? Naloga gležnjarjev je, da so topli in udobni. Za jesenski čas izberite takšne, ki niso preveč podloženi in so zračni. Takšni so na primer gležnjarji Replay, ki so hkrati tudi zelo lepi in jih deklice lahko obujejo tudi h krilom, lahko pa izberete tudi bolj športne modele čevljev, ki jih najdete pri znamkah Levi’s in Nike. Jesenska jutra znajo presenetiti z nizkimi temperaturami, zato je dobro, da imate za takšne dni pripravljeno toplo obutev.

                               

 

Stavite na kakovost in udobje

Vsak starš ve, da otroška stopala nikoli ne nehajo rasti, tako da čevlji, ki jih kupite zdaj, morda ne bodo zdržali celo leto, a načeloma ustrezajo vsaj šest mesecev. To pomeni, da morajo biti vzdržljivi. To je razlog, da vedno stavite na kakovost in udobje. Tudi zaradi tega, ker so otroci nenehno v gibanju in njihova obutev (in hočemo, nočemo, tudi starši) mora slediti. Na mass.si najdete veliko izbiro obutve za aktivne malčke. Pa naj gre zgolj za družinski sprehod v naravo, ali pa nedeljski pohod na bližnji hrib, tej nalogi bodo kos pohodni čevlji in športne superge Adidas.

                          

 

Poskrbite za pravo velikost

Zelo pomembno je, da otroci nosijo pravilno velikost čevljev - nošenje premajhnih ali prevelikih čevljev lahko kratkoročno privede do žuljev in povzroči nemalo težav. V trgovinah Mass bomo poskrbeli in vam pomagali najti pravo velikost. Otrokov podplat pa vedno izmerite. Danes ima veliko obutve tudi vložek, na katerega otrok stopi in je iskanje prave velikosti čisto enostavno.

 

 

 
Prispevek nima komentarjev.