Tako nestrpno kot letos pričakujemo sneg, ga nismo že dolgo. Pa ne le zaradi zimskih radosti, ampak tudi zato, da lahko končno nosimo trendi obutev za na sneg.

Zima je čas, ko nas zasipajo snežinke, a kljub temu da nas včasih malce strese od mraza, nas obdaja veselje. Pogled na čudovito pokrajino ter vonj po snegu pa nam ustvarja lepe in nepozabne spomine.

Če pa na tem mestu poskrbimo za udobno in toplo zimsko obutev, lahko v teh dneh zares tudi brezskrbno uživamo. Tako kot v vsakem obdobju leta, imamo tudi v tem letnem času na izbiro veliko lepih in kakovostnih čevljev. Raznoliko ponudbo zimskih obutev - za ženske, moške in otroke - lahko preverite na spletni strani mass.si in v naših trgovinah. Pobrskajte po kolekcijah in izberite svoj par tople obutve, ki vas bo grel in hkrati dodal piko na i vašemu zimskemu počitniškemu stajlingu. Pri priznanih blagovnih znamkah čevljev, kot so Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Replay, Tamaris, Timberland in Sorel, ki jih najdete v trgovinah Mass, so tudi letos poskrbeli, da boste v zasneženih smučarskih središčih kljub mrazu, uživali v najbolj vročih trendih obutve.

Kot bi rekle modne vplivnice, so ultimativni del zimske garderobe za na smučanje ravno najnovejši modeli apres ski obutve. Poleg že tako razvpitih pletenih puloverjev z zimskimi motivi in šik smučarskih oblačil pa našemu outfitu čevlji za zimo priskrbijo tisto “češnjico na vrhu torte”, da bomo videti še bolj fensi.

Blagovne znamke JCL, EMU Australia, Caprice, Tamaris, Rieker so poskrbele za gležnjarje, s katerimi boste lahko brez zadrege odhiteli po nakupih, uživali v gorski koči ali pa se brezskrbno sprehajali po urejenih zimskih poteh, ne da bi vas pri tem zeblo. Tovrstni gležnjarji so modnega videza, z lepimi detajli, tudi letos zelo trendovsko mucko, hkrati pa vašim nogam zagotovijo udobje in toplino.

In kaj je še boljšega kot samo smučanje? Zabave po smučanju, seveda. To so tisti brezskrbni trenutki, ki jih preživimo v eni od koč v priljubljenih zimskih letoviščih. In so brez dvoma dober razlog, da smo tudi na počitnicah obuti po najnovejših modnih trendih. To zimo bomo na smučiščih zagotovo videvali vse ključne modele te sezone. Ker pa na naše dobro počutje zimskih razmerah nenehno prežijo številne pasti, je pomembno, da je ta obutev mešanica funkcionalnosti in mode. Seveda je poudarek na podplatih. Govorimo o čevljih z robustnim in narezanim podplatom, v katerih nam ne bo drselo, hkrati pa bodo naša stopala odlično zaščitena pred mrzlimi tlemi.

Letošnje kolekcije zimske obutve tako niso zgolj in samo za kreiranje nepozabnih stajlingov, pač pa so namenjene tudi temu, da v zimskih aktivnostih brezskrbno uživamo. Ti čevlji poskrbijo za naš vrhunski videz ter hkrati našim nogam zagotovijo mehkobo, udobje in toploto. Z družino ali prijatelji si med zimskimi počitnicami tudi po njihovi zaslugi privoščimo nepozabno sankanje na snegu in prijetne sprehode po zasneženi pokrajini. Naše noge pa bodo kljub škripanju svežega snega pod čevlji, ostale suhe in tople.

Na tem mestu se predvsem mame zelo dobro zavedajo, kako je v prvi vrsti pomembna prava obutev za otroke. In prav v zahvalo letošnji skrbno izbrani kolekciji zimske obutve se bodo le-ti brezskrbno predajali zimskim radostim in veselju na snegu. Udobni, topli, nepremočljivi in nedrseči čevlji, kot so skibucke in višji gležnjarji z različnimi podlogami, bodo poskrbeli za lahkotne družinske izlete v naravi in sproščenost na smučiščih.

Kakšne čevlje bomo torej letos nosili na smučanju?

Seveda na tem mestu ne bomo govorili o smučarskih pancarjih, ampak o obutvi za na sneg, v kateri se bomo lahko brezskrbno sprehajali in uživali v zimski idili. Da boste v njej resnično uživali, vam z veseljem pomagamo z nekaterimi predlogi tople, udobne, vodo odbojne in hkrati modne obutve.

Skibucke

Brez dvoma so skibucke prva misel, ko kdo omeni smučanje, saj brez teh legendarnih zimskih škornjev pri tem priljubljenem zimskem športu pač ne gre. Ta model tople obutve je priljubljen že desetletja. Letos je v trendu potisk in pa bele barva, s katero ustvarimo šik monokromatski zimski videz. Ker pa so tako zelo tople, se z njimi uspešno upremo nizkim temperaturam. Modne skibucke, na katerih ne manjka tudi nepogrešljivi detajl te zime - mucka, so letos za vas pripravile blagovne znamke Tommy Hilfiger, JCL, Calvin Klein, Tamaris in Sorel.

   

Puffergležnjarji.

Prav tako kot skibucke pa imajo podoben videz tudi “puffer” gležnjarji, vendar pa so za razliko od njih nekoliko nižji in sodijo med najmehkejše in najudobnejšo obutev za na sneg. Narejeni so iz kakovostnega in nepremočljivega materiala, kot je bunda, ki našim nogam nudi toploto po zadnji modi. Z robustnim podplatom nam ti čevlji zagotovijo stabilnost, da nas ne odnese po zasneženi stezici.

Robustni gležnjarji

Debeli in gumijasti podplati so ena od priljubljenih modnih zapovedi, ki jo srečujemo že nekaj sezon. Tako lahko tudi visoko v gorah z robustnimi gležnjarji, obutvijo po zadnji modi, ustvarjamo nepozabne stajlinge in trenutke, kjer zablestimo. Seveda je treba omeniti tudi kakovost, na kateri je velik poudarek, saj le dobra obutev naša stopala ščiti pred mrazom. Le kaj bi si lahko od čevljev za na sneg želeli več?

Topli copatki

Ob hladnih in dolgih zimskih večerih, ko imamo dovolj vseh snežnih aktivnosti in se po večerni zabavi vrnemo v topel apartma, nam zagotovo prija, da obujemo tople copatke in nadaljujemo svoj večer pred televizijo, ob kakšnem dobrem filmu ali pa ob družabnih igrah s prijatelji in družino.  

 

Prispevek nima komentarjev.