Hladna in jesenska jutra in zimo, ki se nezadržno približuje, nam pomagajo preživeti tudi toplo podloženi gležnjarji, za katere bi lahko rekli, da so v teh dneh, ko veliko časa preživljamo zunaj na svežem zraku in lovimo sonce, odlična zamenjava za superge.   

V spletni trgovini mass.si smo se na letošnji trend toplo podloženih gležnjarjev, ki še zdaleč niso več samo športna in ’apres ski’, ampak postajajo tudi vse bolj modna obutev, odlično pripravili. Tako zelo priljubljeni so zato, ker jih odlikuje več lastnosti. Naše noge podloga iz umetnega krza ali tekstila ohranja lepo in prijetno tople, so udobni, vzdržljivi, in ko na mestne ulice pade prvi sneg, nudijo dober oprijem.

Seveda so nepogrešljiv jesenski in zimski modni dodatek tudi za moške, ki tudi to sezono lahko izbirajo med večno priljubljenimi ’piščančki’. So toplo podloženi, imajo bolj robusten, narezan gumijast podplat.

Zares nujna obutev pa so toplo podloženi gležnjarji v hladnejših dneh za otroke in pravzaprav si garderobe naših mačkov ne znamo predstavljati brez vsaj enega para teh čevljev.

Pri izbiri toplo podloženih gležnjarjev moramo biti pozorni:

− da so vodoodbojni oziroma ne prepuščajo vode;

− da noga v njih diha;

− pri nakupu imejte v mislih, da jih boste verjetno obuli na malo debelejše nogavice in temu prilagodite izbiro velikosti čevlja.

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.