Letos kupujem vpadljive, barvite in živahne, da se jih vidi na daleč!

Petke so letos res ekstra odštekane. Eleganca je bolj na drugem mestu, je pa zato ponudba zares raznolika in barvita. Peta – se razume – je glavni adut celotnega čevlja in izstopa v vseh svojih različicah.

Sama se velikokrat odločim za bolj varno varianto in kupim črne ali pa take v kožni barvi. No letošnja pomlad vsekakor ne bo monotona. Odločila sem se za kričeče rdeče. Peta mi je blazno všeč – taka kovinska s kvadratnimi vzorci in še vedno moja najljubša – klasično tanka. Razmišljam, da bi šle za mano na marketinško konferenco… Morda pridejo v ožji izbor.

In ja – sem ena tistih, ki še vedno prisegajo na tanko peto (resnično sem mnenja, da s tanko peto dosežeš nek popolnoma drugačen nivo elegance in ženstvenosti) in čakam trenutek, da me prepričajo take z malce bolj kvadratno in stabilno. Vedno si jih ogledujem pa na koncu ne kupim. Vsakokrat, ko se sprehodim čez Kongresni ali Prešernov trg si rečem »Pa zakaj tokrat nisi mogla kupit nekaj bolj širokega, da se ti peta ne zatika v te kocke?«.

Tile salonarji so mi všeč, ker jih lahko kljub barvitosti super kombiniram na vse – na klasično črno obleko, na jeans ali pa tudi na kaj bolj barvitega, vzorčastega – le pazit je treba, da je na obleki kaj živo rdečega. Saj vem… eleganca je za večino »passe« ampak jaz sem kakršna sem in vsak dan res ne morem biti samo v supergah.

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.