Prvošolčki so vznemirjeni od pričakovanja, ker so zdaj končno prišli med “ta velike”, preostali otroci pa se veselijo, da bodo končno spet videli svoje sošolce, prijatelje, se podili po šolskih dvoriščih in osvajali nova znanja. Prvi šolski dnevi so ponavadi rezervirani tudi za nakupe novih čevljev in šolskih copat, ki so jih naše deklice in naši fantje čez poletje pošteno prerasli.

V prodajalnah in spletni trgovini Mass smo se na začetek novega šolskega leta dobro pripravili in na enem mestu najdete kakovostno, udobno, otroškim nogam prilagojeno obutev, ki jo vaša šolarka ali šolar potrebuje. Od modnih in športnih supergic, elegantne obutve, kot so balerinke, do kakovostnih usnjenih šolskih copat z gumijastim podplatom, ki otrokom nudijo potrebno stabilnost za tekanje po šolskih hodnikih, in gumijastih škornjev za brezskrbno skakanje po šolskem dvorišču v prvih deževnih dneh.

Deklice, dečki (in mame) bodo gotovo navdušeni nad pestro izbiro modnih supergic, ki so naravnost idealne za vse modne kombinacije − za punčke, ki obožujejo oblekice in pajkice, in za razigrane fante v kratkih hlačah in trenirkah. Za v šolo in za popoldanski potep po mestu − povsod se bo bleščalo, saj so letos glavne bleščice, cvetlični in geometrični potiski ter kovinski odtenki. Tudi podplati se bodo “bliskali”, saj mlade nadobudneže že čakajo novi modeli večno priljubljenih Skechers supergic s podplati z lučkami.

Iz mode pa nikoli ne gredo posnetki modelov superg za odrasle, kot so na primer All Starke, Pumice, Adidaske s črtami v kovinskih odtenkih in klasične športne Nike superge, ki so super kombinacija z oprijetimi kavbojkami in bombažnim puloverjem, otroci pa jih lahko obujejo tudi za ure telovadbe. Prav tako tudi pri modnih kombinacijah med šolarji še vedno niso rekle zadnje besede t. i. ’chunky’, robustne superge.

Vsi prav tako vemo, kako so videti jutra ob dnevih, ko je pouk. Eno samo hitenje; in zadnje, kar si starši želimo, je čakanje, da si naš  malček obuje in zaveže čevlje. Lahko ste brez skrbi, v Massu boste našli veliko izbiro tudi med modeli, ki se praktično zapenjajo na ježka ali ob strani na zadrgo.

 

In dragi starši, ne pozabite, pri izbiri otroške obutve je zelo pomembno, da izberete pravo velikost. Pri tem vam bodo pomagale naše prijazne prodajalke, pomagate si lahko tudi s tabelo velikosti in merilcem velikosti noge, ki ga najdete na naši spletni strani.

In kako izmerite velikost noge?

 

  1. Na tla položite kos papirja in otrok naj stopi nanj tako, da se bo s peto dotikal stene.
  2. Na papirju označite, kje se konča največji prst.
  3. Izmerite razdaljo od konca papirja in do oznake, ki ste jo zarisali.
  4. Enako ponovite še z drugo nogo.

 

Prispevek nima komentarjev.