Čeprav velikokrat kot nepogrešljivo obutev za jesenske in zimske dni omenjamo gležnjarje, pa so zagotovo najbolj praktični ravno škornji. V ženski garderobi imajo pravzaprav že dolgo status ključnega kosa obutve za hladnejše dni, ki odlično nadgradi vsako modno kombinacijo, nekateri modeli pa so postali tako vroč trend, da jih modne navdušenke nosijo čez vse leto. So odlična izbira za različne priložnosti, za v službo, za v šolo in za prosti čas. 

Funkcija škornjev namreč že dolgo ni več le to, da nas ščitijo pred mrazom, ampak so postali, kot pravijo modni poznavalci, “fashion statement”. Z njimi lahko izrazimo naš osebni stil in nove kolekcije te ženske obutve, ki jo najdete na mass.si, so odraz najnovejših modnih smernic. Ponudba ženskih škornjev je letošnjo sezono še posebej raznolika in bogata. Priznane blagovne znamke obutve so se zares potrudile in naredile vse, da bi nas navdušile. Kolekcije so polne različnih modelov, ki ustrezajo vsem stilom oblačenja in okusom. Tako na primer klasični usnjeni škornji do kolen doživljajo pravi modni preporod in so se vrnili na vrh sezname želja mnogih modnih navdušenk. Tudi kavbojski škornji se vračajo v velikem slogu in so letos še posebej priljubljeni, in na splošno lahko rečemo, da je retro to leto še posebej “in”.  Eden izmed najbolj vročih in zaželenih modelov letošnje jeseni so zagotovo Steve Madden škornji, ki jih je navdihnila priljubljena modna znamka Balenciaga. Te škornje odlikujejo drzne oblike, visoki podplati in futuristični dizajn.

Vendar pa ne glede na to, kateri modeli škornjev so vam najbolj pri srcu, lahko z gotovostjo trdimo, da nas letos čaka izjemno raznolika in razburljiva sezona in lahko si bomo dali duška. Ni pomembno, ali ste ljubiteljica klasičnih ali bolj drznih čevljev, z letošnjimi kolekcijami ženskih škornjev boste svoj stil lahko le še nadgradili. Torej, sezona škornjev je končno tu in čas je, da najdete popoln par te modne obutve, ki bo osvežil vašo jesensko garderobo. Vsake oči imajo svojega “malarja”, pravijo, a za vas smo v kolekcijah na mass.si in v naših trgovinah Mass pobrskali po najbolj vročih in najlepših modelih ženskih škornjev.

 

Robustni škornji za trendovske jesenske outfite

Robustno je enako modno in sofisticirano in ob pogledu na kolekcije škornjev na mass.si, vam bo v hipu postalo jasno, da imate pred seboj obutev, ki je udobna, vzdržljiva, vsestranska in hkrati tudi vroč modni trend. Ne obožujejo je zaman vse generacije modnih navdušenk! Letos je posebna pozornost usmerjena v robustne škornje z debelim gumijastim podplatom in modele, ki spominjajo na priljubljene bulerje. 

Njihov edinstven videz vsakemu outfitu doda pridih sproščenosti in hkrati elegance. Bulerji so odlični tako za ustvarjanje vintage stajlingov s kavbojkami, kot modnih kombinacij z oblekami in mini krili. Kombiniranje robustnih škornjev z oblačili je tudi sicer pravi užitek in so odlična izbira za vsakodnevno nošenje, saj združujejo funkcionalnost in trendi videz.

 

Škornji s peto za elegantne jesenske kombinacije

Škornji s peto so prva obutev ki nam pride na misel, ko razmišljamo o elegantnih jesenskih kombinacijah.  Z njimi nedvomno lahko ustvarimo zapeljiv videz, ki bo pritegnil poglede. Obujemo jih lahko za na sproščeno večerjo s prijateljicami, zabavo ali poseben dogodek, s škornji s peto vedno poskrbimo za eleganten in privlačen videz. Klasični škornji s klasično, tanko peto so večni in nikoli ne gredo iz mode, vendar pa smo na mass.si tudi letos poskrbeli za svežino v novih kolekcijah te ženske obutve.

Vaš eleganten stajling lahko nadgradite s škornji s peto, ki so na zadnjem delu okrašeni s ketnico, malo bolj robusten, a vseeno sofisticiran detajl pa je tudi šnola.

Če iščete škornje, ki združujejo klasično eleganco z ravno pravim pridihom drznosti, so prava izbira škornji s peto, ki so nagubani na zgornem delu obutve. To jim doda edinstveno strukturo in videz. So odlična izbira za tiste, ki želite izstopati in hkrati ohraniti eleganten pridih.

Nekaj posebnega so škornji s peto, ki segajo čez koleno in so sami po sebi tako vpadljiv modni kos, da vam bodo olajšali marsikatero odločitev, kaj obleči!

 

Kavbojski škornji to jesen blestijo v vsem svojem sijaju

Ta stil obutve je postal pravi modni hit med modnimi vplivnicami. Je zares šarmanten kos ženske garderobe, ki simbolizira svobodo in modnim kombinacijam doda pridih divjega zahoda. Čar kavbojskih škornjev je v njihovi preprosti, a zelo prepoznavni obliki in letos v kolekcijah ženskih škornjev v trgovinah Mass najdete raznolike modele, ki ustrezajo različnim okusom in stilom. Navdušujejo nas, ker so vsestranski, lepo se ujemajo tako z jeansom, kot kratkimi krili in oblekami. Njihov edinstveni dizajn vsako kombinacijo oblačil naredi zanimivo in privlačno. Lahko jih obujete za vsak dan, za sproščen vsakdanji videz, ali pa izberete kot obutev za k elegantnim oblačilom, saj dodajo pridih neukrotiljivega vsaki večerni obleki.

 

Klasika v rjavi in črni

Klasični črni in rjavi usnjeni škornji s tankim podplatom so že od nekdaj nepogrešljiv kos obutve v ženski garderobi. Slovijo po prefinjeni eleganci, so preprosti in vsestranski. Lahko bi rekli, da so popolna obutev za vsak dan, zato ni čudno, da sodijo med najbolj priljubljene modne kose. Klasični črni škornji z zadrgo so vedno odlična izbira, saj jih lahko odlično kombiniramo z različnimi stili in za različne priložnosti. Nosimo jih lahko na kavbojke, klasične hlače, ali pa obleke. Z njimi lahko ustvarjate raznolike outfite, od casual, do bolj elegantnih. Topla barva rjavih usnjenih škornjev pa se odlično poda k jesenskim in zimskim odtenkom oblačil in vaši modni kombinaciji doda pridih topline in udobja. Klasični črni in rjavi škornji so vedno v trendu in z njimi nikoli ne morete zgrešiti.

Prispevek nima komentarjev.