Superge so namreč obutev, ki je brezčasna, vsestranska in zelo kul, spomladanski outfiti pa so jim še posebej pisani na kožo. Kolekcije ženskih in moških superg, ki jih najdete v trgovinah Mass in na mass.si, letos prinašajo barve in včasih tudi prav osupljive barvne kombinacije, ki vas bodo v hipu navdušile. Veliko je izbire v čudovitih pastelnih barvah, med katerimi lahko izpostavimo roza, barvo limete, baby modro in lila barvo. Za vse tiste, ki obožujete drzne barve, so na voljo superge v barvi fuksije ter kombinaciji kontrastnih barv, kot so na primer modra in rdeča, ali pa sivka in lila. Navdušili vas bodo tudi različni stili podplatov, površine teh dizajnerskih čevljev pa krasijo razne kovinske in reliefne teksture, ki dajo modnim supergam dodatno dimenzijo, svežino in raznolikost. 

Superge so postale ultimativni modni kos, nepogrešljive v ulični modi in modi za vsak dan, so stilsko dovršene, vsestransko uporabne in obutev, s katero izražamo svoj edinstveni modni okus. Vendar pa ne glede na to, ali nam pomenijo več kot modni kos, ali pa le kot čevelj, za katerega vemo, da bomo v njem brezskrbno preživeli dan, so tisti čevlji, ki so zagotovo prva izbira za spomladanske stajlinge.

Pa ne le zato, ker je njihova največja odlika udobje, saj v teh čevljih lahko zlahka preživimo ves dan. Modne superge so v zadnjih sezonah tudi pika na i tudi najbolj šik kombinacijam z oblačili. V trgovinah Mass tako najdete priznane blagovne znamke modnih in športnih superg, kot so Steve Madden, Guess, Replay, moške in ženske Liu Jo, Skechers, Calvin Klein, Puma, Adidas, On Cloud in Under Armour. Izbira je velika in v vsakem trenutku dneva ste lahko oblečeni sproščeno in hkrati kot iz škatlice. Ne glede na to, ali ste v službi, šoli, na kavi s prijateljicami ali pa se ukvarjate s športno aktivnostjo.

Tudi starost pri nošenju superg že dolgo ni več vprašljiva, saj jih nosijo tako stari, mladi kot tudi poslovneži, vplivneži in politiki. Vse bolj pogosto jih srečujemo tudi na svečanih prireditvah, kot so maturantski plesi, valeta, poroka in poslovne večerje. 

Izbira je res velika, zato smo vam pripravili pregled trendov in najlepših superg te pomladi.

 

Superge v pomladnih barvah

Začeli bomo z najbolj očitnim trendom te pomladi. S supergami v vseh najbolj vročih barvah sezone, od pink, rumene, oranžne, zelene, do lila in baby modre. V vaše garderobne omare in stajlinge ta obutev dobesedno prinaša pomlad in v njih boste brez dvoma v središču pozornosti, kjerkoli se boste pojavili. 

                                       

 

Monokromatske superge

Monokromatske superge so zakon, predvsem takrat, ko si zaželite šik sproščenega videza. To velja tako za moške kot ženske superge v beli ali črni barvi, ki so že nekaj sezon na vrhu priljubljenosti. Enobarvne superge so priljubljene zato, ker so zares enostavne za kombiniranje in so super izbira tudi na primer za v službo, lahko jih namreč kombiniramo tudi z bolj resnim stilom garderobe. Kar predstavljajte si na primer ženski hlačni kostim v barvi fuksije, ki ga kombinirate s popolnoma belimi supergami. Bolj pomladno skoraj ne gre.

                                       

 

“Multicolor” superge

Vsi, ki iščete kakšne bolj drzne različice superg, verjetno že veste, k policam katerih blagovnih znamk zaviti v trgovinah Mass. Gioseppo superge vedno osupnejo na prvi pogled in vsako sezono presenetijo z zanimivimi kombinacijami vzorcev in superg, letos so to najbolj trendi barve in pa vzorec zebre. Zelo lepe pisane ženske superge najdete v kolekcijah obutve Buffalo, letos pa boste ta trend v svoje outfite lahko vključili tudi moški. Namignemo vam lahko, da pobrskajte med supergami New Balance in Replay. To pomlad boste popolnoma v trendu tudi z izbiro superg v barvnih kontrastih, od klasično črno-bele kombinacije do bolj odštekanih barvnih dvojcev, kot sta barva limete in fuksije, ali pa črna in zelena.

 

Superge z igrivimi detajli

Bele superge Puma z dodatkom vzorca leoparda bodo spomladi zagotovo zelo iskana ženska obutev. So enostavne, a hkrati ravno dovolj vpadljive, da outfit v hipu postanem bolj zanimiv. Eden od tistih igrivih detajlov, ki ga ne smete spregledati, je podoba legendarne Miki Miške na še eni legendi. Na športnih copatih All Star. Potem pa so tukaj še superge s potiski logotipov, ki jih najdemo tudi na podplatih. Pri tem trendu zagotovo ne boste mogli mimo superg Liu Jo in Replay. Nekatere blagovne znamke pa se poigravajo tudi z različnimi barvami in vzorci v samih logotipih, ljubiteljice bolj bleščečih detajlov pa bodo zagotovo navdušile superge, ki so posute s kamenčki. 

 

 

Superge s poudarjenim podplatom

Podplati so zagotovo tisto, kar zaznamuje kolekcije superg v zadnjih sezonah in ta trend bo, kot kaže, ostal za vedno. Robustne superge so res nekaj posebnega in so nepogrešljive s tako imenovanih “Stree Style” outfitih. To je enostavno obutev s karakterjem. Tako kot so debeli podplati osvojili kolekcije obutve, kot so na primer mokasini, se je podobno zgodilo s supergami. Debele podplate najdemo zdaj tudi pri najbolj “klasičnih” blagovnih znamkah, kot so All Starke in New Balance.

                                    

 

Velika vrnitev skate podplata

Eden od trendov, ki si zagotovo zasluži posebno pozornost, pa je skate podplat, bel in raven. Večna klasika, ki smo jo zadnje sezone jemali za samoumevno, a so ji letošnji modeli superg vrnili staro slavo.

 

Prispevek nima komentarjev.