Otroška zimska obutev je eden od ključnih kosov otroške garderobe za hladne dni, ko se temperature lahko spustijo tudi zares nizko, otroci pa želijo in potrebujejo igro na svežem zraku, ne glede na vremenske razmere. Primerna obutev jim v tej sezoni zagotavlja udobje in toploto, pomembno pa je tudi to, da njihove noge pri vseh aktivnostih na snegu ali v vlažnem vremenu, ostanejo na suhem. Na mass.si boste našli zares široko ponudbo otroških čevljev za na sneg in za mrzle zimske dni, za deklice in fante. V kolekcijah priznanih blagovnih znamk lahko pobrskate med trendi in kakovostnimi modeli toplopodloženih gležnjarjev, vodoodpornih škornjev in druge tople obutve, ki izpolnjuje visoke standarde, ki jih običajno starši postavljajo pri nakupu čevljev. Vsi se zavedamo, da je izbira prave zimske obutve za otroke ključna za njihovo dobro počutje in brezskrbno igro tudi takrat ko je zunaj mraz. In kakšna je najboljša zimska obutev za otroke? Najprej je seveda pomembno, da dobro ohranja toploto in ščiti pred vlago. Materiali, kot je na primer Goretex, so odlična izbira, prav tako je pomembno, da čevlji otroku ponujajo dober oprijem na snegu in ledu, za kar poskrbijo primerni podplati. Velikokrat se pri nakupu obutve starši sprašujejo, kako izbrati pravo velikost, da bo njihovemu otroku v njej kar najbolj udobno, zato priporočamo, da s seboj v trgovino prinesejo debelejše nogavice, ki jih tudi sicer njihov otrok namerava nositi v tem letnem času. Vedno pa jim je za nasvet o pravilni izbiri čevljev za otroke na voljo naše prijazno osebje.

 

Otroška zimska obutev za vse starosti 

Z odraščanjem se spreminjajo tudi otroške potrebe, želje in okus. Malčki in predšolski otroci, ki radi raziskujejo svet okoli sebe, bodo navdušeni nad nepremočljivimi škornji, ki so odlična izbira tudi kot obutev za v vrtec ali v šolo. Med vodoodpornimi zimskimi škornji so v trgovinah Mass izjemno priljubljeni modeli znamk Sorel in Crocs, saj so podloženi s toplimi in udobnimi materiali in so idealna obutev za hladne in vlažne zimske dni. Poleg tega jih odlikuje še robusten podplat, zaradi katerega otrokom na poledenelih in spolzkih tleh veliko manj drsi, enostavni pa so tudi za čiščenje. Nedvomno bodo zaradi teh lastnosti otroci brezksrbno uživali na prostem, v igri s sovrstniki, ali pa na zimskem družinskem izletu. Seveda pa je pri izbiri obutve za starejše otroke, ki že začenjajo izražati svoje osebne preference, smiselno upoštevati tudi njihove želje. Mnogi najstniki želijo biti v trendu, zato so športni čevlji s toplo podlogo ali modni gležnjarji za njih odlična izbira, saj so moderni in v trendu.

                                    

 

Modno tudi v hladnih dneh 

Na mass.si lahko za modno otroško zimsko obutvijo, ki zadovolji še tako zahteven dekliški ali fantovski okus, pobrskate med modeli priznanih blagovnih znamk, kot so Skechers, kjer najdete tudi modele z lučkami v podplatu in takšne, podložene z mucko, pa zlate Replay škornje v stilu priljubljenih Moon Boot, Adidas gležnjarje, ter modne čevlje Tom Tailor in Kidaloo. Odlično se prilagodijo vsakemu stilu in otroci in najstniki jih bodo z veseljem vključevali v svoje modne kombinacije. Zagotovo bodo pozornost pritegnili tudi semiš škornji v stilu Uggic, ki so letos izjemno popularne. In to z razlogom. So mehke, udobne, tople in enostavne za kombiniranje. Ti čevlji so popolni za suhe in mrzle zimske dni in lepa popestritev dekliških stajlingov. Pri nakupu otroške obutve, tudi zimske, je namreč pomembno, da v proces izbire čevljev starši vključijo svoje otroke, poslušajo njihove želje, saj se bodo bolj verjetno odločili za obutev, ki jim je všeč, in jo potem z veseljem tudi nosili. Ne glede na starost bodo otroci bolj zadovoljni in jim bo udobno, če bodo nosili čevlje, ki jim ustrezajo tako funkcionalno kot tudi modno.

                           

 

 

Čevlji za brezkrbno igro na snegu

Prihaja čas počitnic in uživanja v različnih aktivnostih na snegu, od smučanja, sankanja, do sproščene igre s prijatelji v mestnem parku. In najboljši otrokov spremljevalec so poleg kape in rokavic tudi kakovostni čevlji za na sneg, ki jih ščitijo pred mrazom in vlago, obenem pa so dovolj prilagodljivi, da se v njih neovirano gibljejo. Toplopodloženi škornji, ki so dovolj visoki, da sneg med tekom ne zaide vanje, so pravzaprav must-have kos v otroški zimski garderobi in poleg tega še zelo lep modni dodatek. Tudi v kolekcijah obutve za na sneg smo poskrbeli za vsa starostna obdobja in za različne otroške modne okuse. Starši za najmlajše otroke najraje izbirajo obutev Superfit in Ciciban z zapenjanjem na ježka, ki zelo olajša obuvanje in sezuvanje, sploh pozimi, ko za oblačenje potrebujemo veliko več časa kot običajno. Roza gležnjarji, ki jih krasijo različni detajli in vzorci, so pika na i prikupnim zimskim oblačilom za punčke, za lepe zimske čevlje pa v trgovinah Mass niso prikrajšani niti fantje. Šolski otroci so že malo bolj pozorni tudi na to, kakšne čevlje nosijo, zato bodo navdušeni nad izbiro trendovskih in kakovostnih modelov toplih škornjev, kot so z mucko podloženi JCL in Sorel, ki jih lahko brez težav kombinirajo tudi z oblačili za v šolo.

                              

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.