Za to poletno sezono smo v trgovinah Mass poskrbeli za številne modne in elegantne sandale, ki vam bodo pričarali lahkoten korak in uživanje v poletnih mesecih.

 

Elegantni sandali s platformo

Sandali s platformo so udobni, stabilni in stilsko dovršeni ravno zaradi kombinacije debele kvadratne pete in debelega podplata. Kvadratna peta zagotavlja stabilnost in udobje, medtem ko platforma zagotavlja, da se v čevljih počutimo samozavestno in je primerna za vsakodnevno nošenje.

Barve bodo letošnje poletje zaznamovale prav vse modne sandale. Bela je sicer klasična, vendar bo videti neverjetno s katerim koli poletnim outfitom. Črna barva je prav tako brezčasna in bo zagotovo dodala eleganten dotik k vašemu videzu. Če pa želite svoj modni stil popestriti, potem izberite sandale v vpadljivi barvi fuksije, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost. Prednost teh sandalov je v tem, da jih lahko kombinirate z različnimi oblačili. Za lahkoten, poletni videz jih lahko nosite s kratkimi hlačami in majico. Za bolj eleganten videz pa jih kombinirajte s poletno obleko ali krilom. Ne glede na to, kako jih nosite, bodo sandali s platformo brez dvoma uspešnica outfitov v prihajajočih toplih dneh in nedvomno bodo postali nepogrešljivi tudi v vaši garderobi. Za sandali, ki so trenutno najbolj vroči trend pri obutvi, pobrskajte po kolekcijah blagovnih znamkah Tamaris, kjer boste našli čudovite sandale s platformo v vseh možnih barvah, prav tako pa jih ne manjka pri znamkah Buffalo, Nero Giardini in UPcollection.

                                           

 

 

Tanke petke za prefinjene stajlinge

Tanke petke so večna klasika, ki nikoli ne gre iz mode. So enostavne in damske hkrati. Njihova eleganca in prefinjenost jih naredita popolne prav za vsako priložnost - od poslovnega sestanka do večerne zabave. Njihova ključna značilnost je pašček, ki se zapne okoli gležnja. S tem je poudarjena vaša noga ter celoten videz. Ta majhen, a pomemben detajl, poskrbi za popolno in udobno nošnjo čevljev, ter obenem poskrbi, da je vaš videz nekaj posebnega. Ker pa tanke petke hkrati poskrbijo tudi za eleganco in dolge noge, se tako lepo ujemajo s številnimi stilskimi kombinacijami.

Za poslovni stajling jih lahko kombiniramo z obleko v kroju svinčnika in klasično torbico. Za bolj sproščen videz jih lahko nosimo s kavbojkami in elegantno bluzo. Za večerno zabavo pa jih lahko kombiniramo z dolgo večerno obleko in bleščečo torbico. Čeprav so tanke petke izjemno elegantne in prefinjene, so tudi zelo udobne. Njihova enostavnost in minimalizem omogočata, da se dobro prilegajo stopalu ter omogočajo dolgotrajno nošenje. Njihova damska eleganca, enostavnost in udobnost jih naredijo nepogrešljive v garderobi vsake modne navdušenke. Zelo lepe modele sandalov s tanko peto najdete pri blagovnih znamkah Nine West, Steve Madden in UPcollection.

                                             

 

Barviti sandali za vroče poletje

S poletjem na svoj račun pridejo barviti sandali, ki bodo vaše noge osvežili in jih naredili pripravljene na vroče sončne dni. Barve so ključni element, ko gre za izbiro sandalov za poletno sezono, saj bodo barve pomagale poudariti vaš stil in dodati popoln poudarek vašemu videzu. Seveda bo tako kot vsako poletno sezono prevladovale svetle barve, kot sta bela in bež. Gre za brezčasni odtenek, ki ga lahko kombinirate skoraj povsod. Za bolj klasičen okus, a hkrati vedno moderen, so na voljo sandali v črni barvi, saj predstavlja eleganco in razigranost hkrati. Črni sandali so odlični za večerne dogodke, saj se ujemajo z elegantnimi oblekami in bodo hkrati dodali nekaj kontrasta temnim oblačilom.

Bodo pa v letošnjih poletnih dneh priljubljene barve, kot so kraljevsko modra, v kakršni najdemo na primer sandale Tamaris, vsi odtenki roza, ne bosta manjkali srebrna in zlata, saj vse spominjajo na morje in sonce. Barviti sandali so odlična izbira, če želite nekaj, kar bo lepo izstopalo. Vašemu videzu pa bo dodalo nekaj svežine in mladostnosti. Ne spreglejte pa letos tako moderne barve fuksije, ki bo vašim sandalom dodala nekaj drznosti. Lepo se ujema z belimi in črnimi oblačili.

                             

 

Pozor! Letos se bo bleščalo! 

Poletje je tudi čas bleščic ter bleščečih in sijočih detajlov na čevljih, ki dodajo prefinjenost in eleganco vsakemu outfitu. Letos so bleščice prisotne pri vseh vrstah sandalov. Od obutve z ravnim podplatom do obutve z visoko peto in vse vmes. Bleščeči sandali so idealni za ženske, ki želijo nekaj dodatne elegance in glamurja. Ni pomembno, ali ste oblečene v kratke hlače in majico ali v dolgo obleko. Drzne modne navdušenke lahko združite bleščeče sandale z vzorčastimi oblekami ali krili, medtem ko lahko za bolj umirjeno podobo izberete enobarvno obleko ali hlače ter z bleščicami dodate piko na i.

Ne glede na to, ali gre za poletno poroko, izlet na plažo ali večerni izhod, so čudoviti sandali z vsakim svojim detajlom zagotovo popestritev vašega outfita in pritegnejo pozornost. Izberite torej udobne, elegantne in modne poletne sandale, ter se prepustite užitkom, ki jih prinašajo vroči poletni dnevi.

                                           

 

 

Prispevek nima komentarjev.