Ker se poletje počasi poslavlja, moramo seveda razmišljati o tem, kakšno obutev si naj kupimo za hladnejše dni. Prva izbira so zagotovo superge in na mass.si vas že čakajo najbolj trendi modeli za to jesen.

Moda se sicer menja, a za superge velja, da so must-have obutev za vse letne čase in za vse priložnosti. To jesen vas bodo nove kolekcije modnih in športnih superg še posebej navdušile in brez dvoma bodo prijetna osvežitev in popestritev vaše jesenske garderobe. Nova sezona namreč prinaša kar nekaj zanimivih trendov za vse modne okuse in sploh ni dvoma o tem, da boste v vašem novem paru udobnih in lepih superg želeli preživeti ves dan. 

 

Udobne in modne, za vse priložnosti

 Vsak ima v svoji garderobni omari vsaj en par superg za različne priložnosti, ta obutev pa je v zadnjih sezonah tudi glavni modni kos uličnega stila. Veliko modelov je primernih tudi za bolj elegantne modne kombinacije, prav pri vseh jesenskih kolekcijah ženske obutve, ki jih najdemo v spletni trgovini Mass, pa vodilni trend ostaja - udobje. In, vas že zanima, kakšne superge bomo nosili to jesen?

Zagotovo se boste razveselili novice, da se v osveženi podobi vračajo legendarne All Starke in visoke superge z debelim podplatom bodo zagotovo jesenska uspešnica. V hladnih dneh nam bo v njih prijetno toplo, naš stajling pa bo nekaj posebnega, še posebej, če izberemo model All Stark, ki izstopa zaradi zanimivega in učinkovitega detajla - podplata s čepki, ki segajo zadaj nad peto.

.              

Eden izmed trendov, ki nikakor ne gre iz mode so tudi superge s poudarjenim podplatom. Letos je še posebej “in” kombinacija superg s platformo in zgornjim delom v živalskem potisku. Navdušili se boste nad supergami Liu Jo v kombinaciji bež in rjave barve in v vzorcu kačjega usnja. Prava paša za oči in pika na i vsakemu casual stajlingu pa so tudi superge Guess z leopardjim potiskom in vpadljivim belim podplatom.

.                 

Vsekakor moramo imeti v zbirki čevljev vsaj en par črnih superg. To je tisti večni modni kos, ki je primeren za vse stajlinge. Črne superge Guess s platformo in poudarjenim belim podplatom vam bodo takoj padle v oči, da ne govorimo o tem, da so izjemno udobne.

Malce bolj športne, a vseeno zelo trendi so superge New Balance. Kombiniramo jih lahko z našimi najljubšimi oblačili za prosti čas in so popolna obutev za dolge sprehode v naravi in sproščena pohajkovanja po mestu.

.                        

Prispevek nima komentarjev.