Japonke lahko obujemo za različne priložnosti, že dolgo so lahko tudi mestna obutev. Kombinirate jih lahko praktično z vsemi stili oblačil in kar je najlepše pri poletnih stajlingih - lahko si date duška. Vse, kar je pomemebno, je to, da se vi počutite dobro in sproščeno. 

To poletje bo tudi v kolekcijah, ki jih najdete na mass.si barvito, bleščeče, šik in enostavno. Podobno kot pri sandalih, tudi pri japonkah prevladujejo pastelne barve, veliko je zanimivih vzorcev, okraskov in bleščic, obutev znamke Ipanema pa je poleg tega izdelana še iz okolju prijaznih materialov.

Za ljubiteljice boho stila

Letošnje poletje je boho ali boemski stil še posebej v trendu in japonke se z njim lepo ujemajo. Obleke in krila z volančki, “Tie-dye” oblačila, detajli iz čipk, rožasti potiski, resice, cofki in prefinjeno pretiravanje z modnimi dodatki. Nekako tako bi lahko opisali boho stil, ki letos ponovno doživlja pravi razcvet. Za piko na i popolnemu boemskemu stajlingu obujte še usnjene japonke S.oliver ali Sherlock Soon.


Z jeansom nikoli ne zgrešite

 Pravzaprav kombinacija kavbojk, preprostega T-shirta in oversize bombažnega šala poleti kar kliče k temu, da stajlingu dodate japonke. To je tudi priljubljen potovalni stil mnogih zvezdnic in modnih vplivnic. Zato, ker je udoben in sproščeno šik, pri tem pa se lahko poigravate z različnimi modeli kavbojk, letos so zelo trendi ohlapne kavbojke, lahko pa k japonkam oblečete tudi jeans kratke hlače in kavbojsko krilo. K takšnemu stilu se izvrstno podajo japonke Tommy Hilfiger ali pa enostavne Calvin Klein japonke.

 

 

Za čez dan in za zvečer 

 Veste zakaj tudi na mass.si obožujemo poletje? Ker vemo, da bodo nove kolekcije sandalov in japonk zaživele na plažah in mestnih ulicah in letos smo prepričani, da vas bodo navdušile tudi bleščeče japonke in japonke s potiskanimi podplati. Dopoldne jih lahko obujete za na plažo, popoldne za koktaj s prijateljicami, zvečer pa za eno do številnih poletnih zabav. 

 

 

Prispevek nima komentarjev.