Pri Massu smo, kot vedno, poskrbeli, da bodo na svoj račun prišle ljubiteljice različnih stilov obutve. Lakasti bulerji, lakasti elegantni gležnjarji, lakasti gležnjarji s peto, lakasti gležnjarji s platformo. Ni pomembno, kakšen stil obutve vam je všeč, pomembno je, da se sveti! In vaš zimski stajling bo z lakastimi čevlji sijajen.

Lakasti gležnjarji so obutev, s katero lahko vsaki modni kombinaciji dodate eleganten pridih, vseeno pa vam bo v njih tudi udobno in toplo. Večina lakastih gležnjarjev in bulerjev je črnih, odlično se podajo k dolgim oblekam s potiskom, večno moderna je kombinacija s katerimkoli kosom garderobe v rdeči barvi in tudi, če ste na splošno ljubiteljica videza v črnem od pete do glave, bodo prav lakasti gležnjarji pika na i.

Letošnjo sezono pa ne bodo razočarane niti ljubiteljice bolj vpadljivih čevljev. V rdečih ali rumenih robustnih lakastih gležnjarjih, ki jih kombinirate z dolgim karirastim plaščem, pulijem in ozkimi kavbojkami, zagotovo ne boste ostale neopažene. 

Prispevek nima komentarjev.