Čevlji za v vodo so na dopustu nepogrešljiva obutev za ženske, moške in otroke in zagotovo se spomnite časov, ko smo v morje zakorakali obuti v plastične in neudobne sandale. Ti so marsikdaj poskrbeli tudi za kakšne žulje in slabo voljo. Seveda pa so ti časi na srečo že zdavnaj mimo in na mass.si boste našli kakovostne in udobne te poletne obutve, v katerih boste vi in vaša družina brezkrbno skupaj uživali v aktivnosti v vodi, ob njej in na njej. 

Ena od pomembnih lastnosti, ki ne sme manjkati pri čevljih za v vodo je zagotovo ta, da ne smejo drseti. Getwet obutev temu standardu povsem ustreza, zato so popolna izbira za poletne podvige. Čevlji za v vodo tudi ne smejo tiščati in priporočamo, da izberete takšne iz neoprena. Je zelo prilagodljiv material, poleg tega pa odporen na slano vodo in vzdržljiv.


Ko se boste sprehajali po peščeni obali, kjer nikoli ne veste, kaj se skriva pod peskom, lovili vašega malčka po razbeljeni betonski plaži ali mivki, snorkljali in raziskovali morsko dno, veslali v kajaku, ali pa zgodaj zjutraj uživali v lepem razgledu z vašega SUP-a. Vaše noge in nogice vaših otrok, bodo v vsakem trenutku vašega počitnikovanja zaščitili pred ostrimi skalami, školjkami, morskimi ježki in drsečimi pomoli.

 

Kot ste lahko pri brskanju na spletni strani mass.si ugotovili že sami, čevlji za v vodo še zdaleč niso več samo navadni plastični sandali, ki bi jih želeli samo čim prej sezuti. Poleg udobnih in uporabnih Getwet, v lahko to poletje svoje noge namočite tudi v sandalih Teva, japonkah Ipanema in Havaians, natikačih Nike, Adidas in Rider.

 

Vaši otroci pa bodo zagotovo navdušeni nad sandali Nike, Skechers in Disney. V roza odtenkih za deklice ter v sivih in modrih odtenkih za fante.

 

 

Prispevek nima komentarjev.