Jesen je lahko zelo prijeten letni čas, je pa tudi sezona dežja in nepričakovnih nalivov in pametno je, če smo nanje dobro pripravljeni, saj tako lahko brezskrbno uživamo v vsakodnevnih aktivnostih. Vsi se strinjamo, da so mokra stopala lahko nekaj zares neprijetnega in to, da smo v hladnejših dneh radi obuti toplo in udbno, ne bi smela biti ovira za to, da smo oblečeni po zadnji modi. Na mass.si in v trgovinah Mass to jesen najdete nepremočljivo obutev za ženske, moške in otroke, vključno z vodoodpornimi gležnjarji, dežnimi škornji in impregniranimi supergami, ki so odlična rešitev za jesenske dni. Nepremočljivi čevlji pa niso le praktična izbira za jesen, ampak so postali tudi modni trend, ki je postal pravi "must-have" kos obutve. Letošnje kolekcije vodoodporne obutve prinašajo širok izbor modelov, ki so primerni tako za športne aktivnosti in prosti čas kot tudi za vsakodnevne casual modne kombinacije za v službo in za v šolo. To so tisti čevlji, ki bi morali biti na vrhu vašega seznama nakupov za to jesen.

 

Vodoodporni ženski čevlji so lahko modna popestritev za hladnejše dni

Dež in vlaga pogosto predstavljata izziv za ohranjanje udobja in stila in v kolekcijah ženske obutve to sezono najdete funkcionalno in modno obutev, ki poleg tega vaše noge ščiti tudi pred neprijetno vlago. Pravi hit so tudi letošnjo jesen čevlji z debelim podplatom, in to ne brez razloga. Ta ženska obutev je izjemno udobna in obenem zelo praktična za hladnejše in deževne dni. Bulerji so odlična izbira za ženske, ki želijo svoj jesenski stil popestriti s šarmantnimi in funkcionalnimi čevlji, ki vsakemu casual outfitu dodajo karakter. Gležnjar superge s platformo pa so to sezono na sploh eden najbolj vročih trendov v obutvi. So popolna kombinacija udobja superg in stila in so odlična izbira za vsakodnevne jesenske outfite. Vodoodporna obutev za ženske združuje modo, udobje in funkcionalnost na najboljši način, najdete pa jo pri blagovnih znamkah Tom Tailor, Adidas, Rieker, Converse Ne glede na to, ali iščete modne čevlje z debelim podplatom, bulerje ali gležnjarje superge s platformo, boste v trgovinah Mass našli široko paleto možnosti, ki vam bodo pomagale ostati šik, ne glede na vremenske razmere. S temi čevlji lahko dodate svojemu jesenskemu stilu pridih elegance, udobja in trendovskega videza.

                                                     

 

Nepremočljiva moška obutev združuje funkcionalnost in udobje

Tudi moški imate na spletni strani mass.si na voljo odlično izbiro nepremočljive obutve, v kateri vam bo udobno v vseh vremenskih razmerah, hkrati pa je tudi vsestranska in v koraku z najbolj vročimi modnimi trendi. Tako, da vam na račun udobja nikakor ni potrebno žrtvovati osebnega sloga. Nepremočljive superge kot so On Cloud, Under Armour, Skechers in Adidas, so popolna kombinacija udobja in stila. So lahke, prilagodljive in vodooporne in so idealna izbira za jesenske dni. Te čevlje lahko moški in fantje obujete k vsakodnevnim outfitom, tako za v službo kot za v šolo, saj se odlično podajo k različnim modnim kombinacijam. Podobno vas bodo navdušili tudi nepremočljivi gležnjarji, ki jih najdete pri priznanih blagovnih znamkah kot so Helly Hansen, Jeep in Timberland. 

                                      

 

Breskrbna zabava v dežju z otroškimi voodpornimi čevlji

Deževni jesenski dnevi ne bi smeli predstavljati ovire za družinske izlete in popoldanske sprehode. Prav nasprotno, to je priložnost, da se otroci še bolj zabavajo in raziskujejo okolico, se še bolj povežejo z naravo in se veselijo vsakega dne, tudi deževnega. Otroški gumijasti škornji so nepogrešljiva obutev, ki omogoča, da se najmlajši brezskrbno igrajo in raziskujejo, ne glede na to, v kakšnih vremenskih razmerah se odpravimo ven. Vsi vemo, da otroci potrebujejo zrak in veliko aktvnosti, zato je otroška nepremočljiva obutev zares pomemben del njihove jesenske garderobe. Z gumijastimi škornji Kidaloo lahko tako skupaj odkrivate čarobni svet luž in blata, s pravo pa nadvse praktična o butev tudi za v vrtec in za v šolo. Na mass.si so na voljo v različnih barvah in vzorcih, ki bodo navdušili tudi najzahtevnejše male modne navdušence. Njihove jesenske stajlinge pa bodo nadgradili tudi modni čevlji iz kolekcij blagovnih znamk Tom Tailor, Kidaloo, Superfit in Adidas.

                                                                     

Prispevek nima komentarjev.