Kolekcije obutve za pomlad in poletje so nam letos postregle z zares čudovitimi modeli, so prava paša za oči, poleg tega so tudi udobni in kakovostni.

Pomlad že kliče po novih čevljih

Zdaj lahko rečemo, da smo že globoko zakorakali v pomlad, in čas je, da za nekaj mesecev pospravimo zimsko obutev. Tudi muhasto vreme nas ne bo ustavilo pred tem, da znova obujemo sandale, polsandale in natikače! Hkrati pa je prehod v novo sezono tudi popolna priložnost, da svojo garderobo osvežimo z novim parom spomladanskih in poletnih čevljev. Sandali, supergice, polsandali, mokasini in natikači s polic naših trgovin so tokrat zaživeli tudi na modni pisti LJFW. Takšni dogodki so popolna priložnost, da si na enem mestu ogledamo najbolj sveže modne trende. Če se ne morete odločiti, kakšne čevlje bi si kupili, potem naj vam olajšamo odločitev. Vabimo vas, da si ogledate modele obutve, ki smo jih predstavili na modni pisti ljubljanskega tedna mode. Vse seveda najdete na mass.si.

 

Materiali in oblike

Med materiali imajo glavno besedo usnje, nubuk, rafija in tekstil, odlična novica pa je, da je letos moderno praktično vse. Čevlji z debelimi in tankimi podplati, natikači s tanko in kvadratno peto, kvadratni in okrogli podplati, sandali s platformo in elegantni sandali, velik hit bodo to pomlad in poletje polsandali, šik natikači in ’šlape’, “ugly sneakers” ter šik supergice za tiste, ki bolj prisegajo na klasiko. Rdeča nit glavnih trendov obutve ostaja udobje, med najbolj priljubljenimi blagovnimi znamkami v Massu so priznane znamke obutve Liu Jo, Replay, Tommy Hilfiger, Guess, Skechers, Puma, Adidas, Nike, Les Autres, Tamaris, Nine West in Creator.

 

Preporod elegance

Po dveh letih se je letos v modnih kombinacijah končno prebila elegantna in lepa obutev. Pravzaprav doživlja pravi preporod in navdušeni smo, da so se vrnile petke. Čevlji so okrašeni z detajli, kot so kamenčki in kristalčki, nikakor pa ne boste mogli spregledati barv, na katerih je letos velik poudarek. Ne bo šlo brez pastelnih barv, ki so letos ’must-have’ in jih najdemo pri vseh modelih čevljev. Verjamemo, da po ogledu teh res čudovitih modelov obutve že komaj čakate, da jih boste kombinirali s poletnimi oblačili. Pri stiliranju ne pozabite, da je meja med strogo ’casual’ in elegantno obutvijo vedno bolj zabrisana in ste pri kombiniranju čevljev z oblačili lahko zares drzni.

 

Vzorci na čevljih in torbicah

Na čevljih in torbicah letos kraljuje bottega pletenica. Natikači in sandali v tem ’must-have’ vzorcu so odlična popestritev vsakega ’stajlinga’ za tople dni, nosimo jih lahko na jeans ali  bolj sofisticirane ’stajlinge’. Dejstvo je, da boste bottega pletenico letos videli povsod, o tem ni dvoma. Za tem vročim trendom pa pobrskajte po kolekciji obutve Steve Madden in Upcollection.

 

Natikači za vse priložnosti

Mestne ulice in počitniške destinacije bodo poleti preplavili natikači, takšni s petkami, z debelimi in takšni s tankimi podplati. Tudi navadne ’šlape’ so postale zelo lepe, in nekoč obutev, ’rezervirano’ zgolj za na plažo, zdaj brez težav obujemo za večerni sprehod ob obali ali za na večerjo s prijatelji.

 

Superge - še vedno "in"

Seveda pa imajo glavno besedo v ’stajlingih’ za vse sezone superge. In izbira je res neverjetno velika, vsak bo našel popoln par za svoj okus in žep. “Ugly sneakers” so vedno lepši in so odličen kos, ki ga lahko obujemo tudi na krilo, prenovo so doživele klasične superge, kot so All Starke, klasika ostajajo bele superge, eden najbolj vročih trendov pa so monokromatske superge v pastelnih barvah.

 

Prispevek nima komentarjev.