Moja mami je ena super ženska, ki mi velikokrat priskoči na pomoč. Redkokdaj si kaj lepega privošči – vedno znova ji »težim«, da si mora večkrat kupiti kaj za dušo. Navsezadnje je ženska in vedno je lepo, če si sem pa tja privoščiš preproste uhane, morda nove hlače ali čevlje. Greš lažje čez kako zoprnijo ali slab dan. Jo pa pohvalim, ker si na zrela leta privošči vsak teden frizerja. Bravo mami!

Ko sem bila mlajša sva se večkrat odpravili po nakupih in vedno sva uživali – ne zato, ker sva prišli domov z novimi čevlji ampak bolj zaradi časa, ki sva ga preživeli skupaj. Danes je teh trenutkov malo in skupno nakupovanje je skrbno načrtovano. Jo pa še vedno z veseljem vzamem s seboj na »giro« po trgovinah. Običajno se čudiva najbolj aktualnim trendom (zase lahko rečem, da vse kar je moderno osvojim takrat, ko je že eno leto na policah ?) in sem pa tja v garderobi oblečeva kaj popolnoma zgrešenega in se potem ena drugi nasmejiva.

Mami je na zrela leta začela s tekom. Zadnjič sva šli skupaj na 3 km turo (ni smešno, za nekoga je to resen uspeh!) in vmes mi je potarnala, da nima nobenih lepih čevljev za na plesne vaje (z očetom vsak četrtek hodita na plesni tečaj). Pa sem imela spet izgovor, da uidem v trgovino s čevlji – ni vsak dan tak, da si mami vzame čas za nove čevlje!

Je pa tako, da je moja mami totalen »klasik« (to imam verjetno po njej ?). Ga ni človeka, ki bi jo prepričal v kaj svetlečega z dodatki, bolj odprtega in modernega. Zato sem bila toliko bolj presenečena, da sva na koncu iz trgovine odšli z barvitimi in z rožami okrašenimi UPcollection natikači.

Všeč so ji bile, ker so izredno udobne in malce širše v sprednjem delu.

 

 

p.s.: Se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili le spremljevalec tistega, ki je šel po nakupih pa ste na koncu odšli polnih rok iz trgovine? Meni se to dogaja pogosto. Tokrat sem si tudi jaz omislila natikače Tamaris; z mehkim vložkom, ki se sčasoma povsem prilega nogi ter so kakopak – usnjene. Ugotovila sem, da so idealne za skok v trgovino po sveže žemljice!

Prispevek nima komentarjev.