Ob prvih spomladanskih sončnih žarkih sem vedno zelo previdna. Ramen in obraza ne želim prehitro izpostavljati, saj koža po dolgi zimi še ni pripravljena na toplo sonce. Zato je dobro, da ste pazljivi tako spomladi kot poleti (koža hitro postane suha in razdražena, opekline pa tudi niso izključene). Ne pozabite tudi na zaščito nog – sončna krema je obvezna, ko začnete »osvobajati« svoje prstke in gležnje.

 

 

Letošnja pomlad je že pokazala svojo lepšo plat in moram vam priznati, da se nisem mogla upreti nakupu opreme za poletje. Kaj je lepšega od odprtja sezone natikačev na terasi najljubše kavarne ali na sprehodu ob jezeru? Ne pozabite na veliko brisačo in knjigo – morje in jezera so za kopanje še premrzla, zato imate odlično priložnost, da si vzamete več časa za branje in, najpomembneje, zase.

 

P.S. Če ste do zdaj mislili, da so natikači rezervirani za dopust, morje in kopalke, naj vam povem, da se zelo motite. Obujte preproste dvobarvne natikače na široke črne hlače ali izkoristite eno od neštetih možnosti kombiniranja džinsa z barvitimi natikači v
roza in rdečih odtenkih.

 

2 komentarjev
Cvija kasapovic
Apr 10, 2019 01:15
Ne ni prezgodaj ker. Se jutri lako 28c vroce lp
Cvija kasapovic
Apr 10, 2019 01:12
Rdece ali bele