Poleg prijaznejših temperatur, viška vitamina D in prijetnih trenutkov na svežem zraku se vsako pomlad najbolj razveselim barv. Doma smo obkroženi z množico cvetja in ko se prično prebujati vijolični žafrani, roza tulipani in rumene narcise se mi zazdi, da je vse bolj pozitivno in veselo.

 

Letošnja dolga zima in mrzli dnevi so se krepko zajedli v pomlad zato sem vedela, da bo potreben shopping, ki bo vsaj v mojo garderobno omaro prinesel malo svežine, če je vreme pač sivo in turobno.

Nepričakovano sem letos naletela na nekaj res odbito lepega. Kljub temu, da se bliža poletje sem se odločila, da tole pač mora postati del mene – visoke pete in barve = zadetek v polno.

Trenutno moji najljubši so pol škorenjci (jaz jim pravim kar »nogavičke«, ker so iz neoprenu podobnega materiala in se obujejo kot nogavice), ki zares poudarjajo ženstvenost in trendi eleganco. Sama sem izbrala takšne z malce višjo peto (najdete jih lahko tudi v izvedbi s tako imenovano »mišjo petko«) in v viola barvi. Sodelavka si je omislila pink varianto. Katera barva pa je vam ljubša?

Pa še stilski namig – čevlji so res super za kontrastne kombinacije; še posebej dobro izpadejo poleg bele in črne; pa tudi jeans je totalna zmaga za te čevlje. Moji bližnji pravijo, da so veliko lepši poleg širokih črnih hlač z visokim pasom. Subjektivno presojo prepuščam vam, jaz samo vem da bodo moji tudi rdeči z mišjo petko ?

Prispevek nima komentarjev.