Sobota dopoldne je zame dan, ko se uredim in ga preživim s prijateljicami. Za to priložnost sem izbrala 'statement' salonarje Guess, ki so dovolj posebni, da imajo glavno besedo v celotni kombinaciji. V njih se počutim ženstveno in posebno. Všeč mi je, ko modni kos poudarja osebnost in razkriva nekaj več o osebi, ki ga nosi.

Obstajajo lepša sporočila in pozornosti od Ljubezni, napisane spomladi? (v kombinaciji z jagodami in vrtnicami enostavno ne!:)

Nisem oseba, ki preveč sledi trendom. Našla sem svoj stil in sedaj ga iz sezone v sezono le nadgrajujem. Za posebne salonarje je v moji omari vedno mesto. Menim, da je ta model čevljev najbolj laskav in ženstven. Še posebej, če kakor jaz, ljubite obleke srednje dolžine. Lepo podaljšajo nogo. Dodaten plus je, da nikoli ne odidejo iz mode.

 

 

Priznati moram, da z leti izbiram čedalje več obutve z nizko peto, vendar se želim, ko gre za srečanje s prijateljicami, enkrat na teden resnično počutiti čudovito, kot ženska in dama.

2 komentarjev
Christina
Nov 10, 2018 11:42
Good Afternoon

I am writing to introduce our brand new USA and UK Yellow Pages Extractor (Ivy's B2B Leads Miner).

With our software, you can extract unlimited business contact details from USA Yellow Pages (yellowpages.com) and UK Yellow Pages (yell.com).

You can learn more about our software at https://wowitloveithaveit.com/products/yellow-pages-scraper

The software is presently on sale which will be ending in one week.

Have a good day!
Irena Falout
Apr 20, 2018 20:32
Ko gledam te špičaste visokopetne salonarje me že tiščijo in hudo bolijo stopala in prsti.....aaaaua!