Da se v modo ponovno vrača ena najbolj vročih obutev vseh časov, elegantni čevlji s platformo in petami je postalo jasno, ko so jih v zadnjih tednih za sprehode po rdeči preprogi obule številne svetovno znane glasbene, filmske in televizijske zvezdnice. Sandale in polsandale s platformo v svoje stajlinge vključujejo tudi modne vplivnice z Instagrama, polne pa so jih tudi police naših prodajaln Mass po vsej Sloveniji. In tako lahko rečemo le, da se je trend čevljev z debelim podplatom tudi uradno vrnil v modo. V kolekcije obutve za pomlad in poletje so jih vključile vse priznane blagovne znamke obutve, ki jih najdete tudi na mass.si. Za najbolj zaželeno obutvijo te sezone pobrskajte po ponudbi blagovnih znamk, kot so Replay, Nine West, Buffalo, Steve Madden, Guess in UPcollection.

 

Retro pridih v modernih stajlingih

V modi se vse vrača, letos je to nedvomno retro pridih, ki bo tista pika na i, ki bo poskrbela, da bodo naše modne kombinacije nekaj posebnega. Če iščete obutev, ki bo to pomlad in poletje popestrila vašo garderobo in vašim oblačilom dodala svežino, potem je čas, da si omislite elegantne čevlje s platformo. Očarali vas bodo sandali z vpadljivimi podplati in masivno peto, ki bodo imeli letos glavno besedo. Za klasičen, a vseeno drzen videz izberite elegantne polsandale s platformo v črni, bež ali rjavi barvi. Prihajajo toplejši dnevi in toplejši večeri, prihaja čas zabav, porok in maturantskih plesov. Vse to so priložnosti, ko si želimo, da so naši outfiti bolj zabavni, da nas opazijo in da se v njih počutimo dobro. Zato naj vam namignemo, da v svoje stalinge vključite sandale, v kateri od najbolj vročih barv te sezone, v zeleni ali roza barvi. Za še boljši učinek si lahko omislite obutev z detajli, kot so bleščice in trakovi, ki si jih zavežete okoli gležnjev ali meč. In še nekaj vas bo navdušilo pri elegantnih čevljih s platformo. Kljub visokim petam so zaradi debelega podplata in masivne pete izjemno udobni. Seveda pa moramo omeniti še en, zelo zaželen stranski učinek. V sandalih s platformo bodo vaše noge videti daljše, zato si jih zlahka omislite na kakšna krajša krila ali oblekice.

 

                                      

 

Platforma tudi za vsak dan

 Eden od res izvrstnih in vsestranskih modnih kosov so zagotovo sandali z ravnim, debelim podplatom, ki bodo letos vladali v kolekcijah poletne obutve. Vsi, ki so vas ti priljubljeni ženski čevlji v zadnjih sezonah navdušili, se boste zagotovo razveselili novih kolekcij, ki prinašajo še bolj robustne sandale za casual stajlinge, s še debelejšimi platformami. Nepogrešljivi so zato, ker so prilagodljivi in dovolj udobni, da v njih zlahka preživimo dan. To poletje bodo brez dvoma pomembni v ulični modi. In ne pozabite, da se bližajo tudi toplejši dnevi, ki so naravnost popolni za počitnice in potovanja, v bližnjih ali oddaljenih krajih, kjer je pomembno, da brez skrbi uživamo v raziskovanju prestolnic in novih dogodivščinah.

Sandali z debelim ravnim podplatom so super sopotnik za potovanja, saj so udobni, hkrati pa smo v njih obuti po zadnji modi. Za takšno obutvijo pobrskajte po kolekcijah blagovnih znamk Dr. Martens, Gioseppo, UPcollection, Liu Jo in Bugatti. In če se sprašujete, ali lahko te čevlje obujete tudi k elegantnejši garderobi, je naš odgovor - da. Poleti si lahko privoščite malo več in in tako ustvarite kontrast, ki pa je v modi vedno zaželen. Zelo lepo se ujemajo z letos še enim trendom, ki se vrača iz starih časov in to so hlače na zvonec. Seveda pa so nepogrešljive v kombinacijah z lanenimi oblačili.

 

                                     

 

Natikači z debelimi podplati

Kar pripravite se na to, da bodo natikači s platformo letos povsod, nosili jih bomo v mestih, na plažah, na počitnicah, na zabavah in za vsak dan. V novih kolekcijah natikačev s platformo boste našli modele za vsak okus. Od minimalističnih, do takšnih, ki jih opazijo že od daleč, natikače, ki so primerni za prosti čas in takšne, ki so elegantni in jih boste z veseljem obuli tudi za večerno druženje. Prav slednji vas bodo navdušili z detajli, kot so na primer podplati z vzorcem, ali pa ketnice in bleščice na zgornjem delu čevlja. Najdete jih pri blagovnih znamkah Liu Jo, Bagatt, Replay in Calvin Klein. Tudi Adidaske, legendarni natikači za na morje, so dobili debel podplat in tako postali bolj ženstveni in sofisticirani, predvsem pa vsestranski. Lahko jih obujemo k maksi poletnim oblekam, so pa tudi nepogrešljiva obutev za na plažo. Če pa želite svojim poletnim outfitom dodati nekaj robustnega, potem vas bodo zagotovo prepričali črni natikači Buffalo.

                       

 

Prispevek nima komentarjev.