Vedno sem menila, da nič ne prekaša svežega morskega jutra in brezskrbnih (pre)vročih dni. A kljub vsakoletni nestrpnosti in pričakovanju dolgih poletnih dni, kot samooklicana modna navdušenka jesen tudi letos pričakujem s polno omaro. Nobena skrivnost ni, da v moji omari prevladuje črna barva, in čeprav sem dekle, ki tudi nabolj »fensi« obleko kombinira z allstarkami, sem se v čast prihajajoči jeseni nagradila s parom čevljev, ki jih nočem sezuti.

V nasprotju z vsesplošnim prepričanjem, da navdušenje nad modo vedno spremlja strast do nakupovanja, sama pogosto s težavo izbiram kose, ki bodo krasili mojo garderobo. A zato tudi vem, da je kos popoln, ko si ga lahko predstavljam v najmanj desetih različnih modnih kombinacijah. Kupljeno!

 

 

 

Oh, v koliko različnih kombinacijah sem si predstavljala te čevlje! Z usnjeno obleko in barvitim blazerjem, z ogromnim puloverjem, ki služi kot obleka, s širokimi kavbojkami in srajčko ... In še bi lahko naštevala.

Za začetek pa sem združila svojo ljubezen do kratkih kril in klasičnih »outfitov« ter temu dodala pridih jeseni. Čakam le še nižje temperature, da lahko oblečem še najnovejši plašč, ki že komaj čaka, da ga vzamem iz omare. ;)

Fotografije: Matic Škarabot

Prispevek nima komentarjev.