Pri nakupovanju čevljev je moje najpogostejše vprašanje: »Ali jih bom res nosila?«. Takoj za tem pa sledi vprašanje: »S čim bi lahko ta par čevljev kombinirala?«. Pogosto je eno izmed teh dveh vprašanj krivo, da se za nakup ne odločim in nato še naslednja dva meseca razmišljam, kako bolj kul bi lahko bila neka kombinacija oblačil, če bi le takrat kupila tiste čevlje.

Ob nakupu tega para sem se spraševala podobno. Čeprav mi je letošnja moda kot pisana na kožo in sem se tudi v trend očetovskih čevljev takoj zaljubila, pa nisem bila popolnoma prepričana, ali jih bom res lahko nosila z različnimi kombinacijami oblačil.

Zato sem sama sebi zadala izziv, da sestavim dve popolnoma drugačni kombinaciji oblačil z enim parom čevljev in podležem vsem možnim trendom letošnje jeseni in zime – odtenki bele in bež barve, živalski vzorec, preveliki plašči, športne nogavice, očetovski športni copati, obleke, ki spominjajo na tiste, ki so jih nosile babice ...

Če sem čisto iskrena, je bil nakup »dad sneakers« mešanica razvajanja stopal z udobjem mehkih prevelikih športnih copatov in podleganja trendom. Ampak včasih se tudi pregrešiti splača, saj ta pregreha krasi moja stopala čisto vsak dan, že cel mesec.

 

 

 

Ah, le kaj bom storila, ko napoči prava zima ...

 

Prispevek nima komentarjev.