Najbolj klasični čevlji, ki nam pridejo na misel ob besedi lakasta obutev, so zagotovo v največ primerih elegantni salonarji. Ti so včasih veljali za obutev, ki so jo ženske izbrale za večerne dogodke in posebne priložnosti. Vendar se je tudi to, tako kot se v modi hitro vse obrne, že nekaj časa nazaj spremenilo in lakasta ženska in moška obutev je postala priljubljen kos tudi za vsakodnevne stajling in elegantni lakasti mokasini, balerinke in čevlji vsakemu outifitu dodajo prefinjenost in pridih glamurja. Za večerne priložnosti lakaste salonarje še vedno kombiniramo z elegantnimi oblekami in dodamo bleščeč nakit, za čez dan pa lahko izberemo lakaste mokasine ali balerinke in jih kombiniramo s kavbojkami ali krili za sproščen, a še vedno urejen videz. Ključ do uspeha je, da ne pretiravamo – ravno pravšnja mera “sijaja” lahko povzdigne naš outfit, če si ga prrivoščimo preveč, pa ga lahko naredi nališpanega. Žensko lakasto obutev lahko to sezono na mass.si najdete v različnih stilih, od platform, gležnjarjev, do visokih pet. Odkrijte vse modne kombinacije, ki jih lahko ustvarjate z njo in se prepustite stilu in eleganci.

                                                         

 

 

Kombiniranje lakaste obutve za dnevni stajling

Lakasti mokasini so odlična izbira za priložnosti za čez dan, ko želimo izgledati urejeno, a brez truda in za tiste dnevne stajlinge, ki jim želimo dodati kanček elegance. Mokasini s platformo vas bodo navdušili še z udobjem, njihova robustna oblika pa se odlično ujame z različnimi teksturami in vzorci oblačil. Vaši jesenski garderobi dodajo dinamičnost in mladostni pridih, če jih obujete na kavbojke, pa boste tako ustvarili sproščen in šik videz. Ne bojte se preizkušati različnih kombinacij in svojemu vsakdanu dodati nekaj sijaja, ne glede na to, ali se oblečete za v šolo, za v službo, ali pa za sproščene vikende v mestu. Tudi poslovni outfiti so idealna garderoba za kombiniranje z lakastimi salonarji. Pa ne govorimo samo o klasičnih, črnih, saj so letošnje kolekcije teh čudovitih čevljev polne bogatih, jesenskih barv, kot sta bordo rdeča in svetlo rjava. Najlepše modele boste našli pri blagovnih znamkah Steve Madden, Les Autres in Gabor.

                                                                

 

Ko samo sijaj ni dovolj

Lakasti salonarji so, brez dvoma, pravi simbol elegance in samozavesti in so naravnost idealna obutev za večerne priložnosti. V kolekcijah lakastih salonarjev to jesen v trgovinh Mass najdete še en vroč trend in sicer poigravanje z detajli, ki klasičnim oblikam teh čevljev dodajo drznost. To so na primer kvadratne šnole, ki so posute s kamenčki, pa zanimivo poigravanje s paščki na zgornjem delu čevlja. Ena izmed zanimivih novosti v svetu salonarjev so že drugo sezono tudi piramidne petke. Za vse, ki iščete obutev, s katero na enostaven in prefinjen način popestrite večerni ali dnevni stajling, pa namig: pobrskajte po kolekcijah blagovnih znamk UPcollection in s.Oliver.

                                                                                       

 

Gležnjarji za šik jesenske stajlinge

Klasični gležnjarji z vezalkami so vedno v modi, vendar, če jim dodamo lak in krokodilji vzorec, dobijo povsem nov, sodoben pridih. Ta dva detajla sta kot nalašč za tiste, ki želite malo začiniti svoj jesenski videz. Ko pa govorimo o robustnih lakastih bulerjih, seveda ne moremo mimo blagovne znamke dr. Martens, ki je s svojo dolgo zgodovino in prepoznavnim dizajnom že dolgo sinonim za kakovost in stil. Za bolj sproščene stajlinge jih lahko kombinirate s kavbojkami in oversized puloverjem in tako z lahkoto pričarate urbani videz.

                                                     

 

 

Lakasti salonarji s platformo za “vau” efekt

Lakasti salonarji s platformo so obutev, ki obljublja vsaj eno stvar: ne boste ostali neopaženi. So pravi magnet za oči in vsakemu outiftu dodajo dozo samozavesti. Debel podplat in debela peta sicer pomenita odmik od klasične elegance, ki smo jo vajeni pri salonarjih s tankimi petami, a jim robustna oblika doda značaj, ki vam hitro priraste k srcu. Takšna obutev odlično sledi s trendom visoke mode, hkrati pa je tudi udobna, saj debela peta in platforma omogočata, da naše noge niso preveč obremenjene. Modeli s paščkom okoli gležnja, ki jih v trgovinah Mass najdete pri blagovni znamki Tamaris, čevlju dodajo še dodatno dimenzijo. Lakasti salonarji s platformo v modne kombinacije prinašajo ščepec dramatičnosti in edinstven kontrast. Medtem ko se vam lahko zdi, da so malce predrzni za kakšne bolj formalne ali tradicionalne dogodke, so vsekakor primerni za večerne izhode, posebne dogodke, kot so maturantski plesi in obletnice, ali pa kadar želite svojemu stajlingu dodati nekaj edinstvenega pridiha. Lakasti salonarji z debelim podplatom so že osvojili garderobe ljubiteljic mode, ki cenijo drznost, udobje in stil, in najverjetneje bodo tam za nekaj časa tudi trdno zasidrani ostali.

                                                                                          

Prispevek nima komentarjev.