Kako lahko takoj postanete nekaj posebnega? Z obutvijo s krokodiljim vzorcem, seveda. Hit letošnje jeseni so še prav posebej gležnjarji in bulerji s krokodiljim potiskom, ki vsaki modni kombinaciji dodajo pridih elegance, in seveda v takšni obutvi tudi ne boste ostali neopaženi.

Bulerji s krokodiljim potiskom so obutev, ki je ni težko kombinirati in se super ujema z različnimi ’stajlingi’, prav tako pa se odlično ujemajo z vsemi vrstami vzorcev. Prav ’šik’ kombinacija so tako lahko črni ali rdeči kroko bulerji, bela srajca in karirast suknjič, ki si ga lahko izposodite tudi od fanta ali moža. To sezono bodite pozorne še na trend belih kroko bulerjev, ki že osvajajo srca modnih navdušenk.

Tiste, ki niste zelo navdušene nad živalskimi vzorci, lahko izberete gležnjarje, ki imajo le za kanček krokodiljega pridiha, na primer na predelu okoli pete, ljubiteljice pa si boste lahko dale duška s kombinacijo kačjega in krokodiljega vzorca. Sliši se divje, v resnici pa delujejo zelo prefinjeno. Slednje boste dosegli tudi z mokasini s krokodiljim vzorcem.

Prispevek nima komentarjev.