In poletje se, na veselje večine izmed nas, bliskovito hitro približuje. Čeprav so bili natikači nekoč preprost in praktičen kos obutve za na plažo, so danes postali pravi modni kos, ki ga lahko nosimo tudi v vsakdanjem življenju. Letošnja poletna sezona prinaša številne nove trende v svetu natikačev in prav zato smo vam v trgovinah Mass tudi to sezono pripravili kolekcije najnovejših natikačev, primerne za vsak okus in modni stil.

Letošnja poletna moda za obutev vključuje nekaj novih trendov, vendar pa so med  favoriti še vedno zelo priljubljeni udobni "ortopedski" natikači blagovnih znamk Birkenstock in Scholl, ki pa so v zadnjih seszonah prava modna uspešnica. Birkice so že dolgo popularne med modnimi navdušenkami, ki jih kombinirajo z vsemi casual in športnimi stili oblačenja.  Med najbolj priljubljenimi modeli je Arizona, ki jih lahko najdete v črni, rjavi, bež in zlati barvi. Ta klasičen model ima dva trakova, ki se prilegata stopalu in omogočata udobno nošenje skozi cel dan. Vodoodporna različica Arizone je primerna za obisk plaže ali bazena, saj je izdelana iz materiala, ki se hitro suši in ne drsi. Poleg Arizone so na voljo tudi modeli Barbados EVA, ki so izdelani iz mehkega in prožnega materiala, so lahki, vzdržljivi in enostavni za čiščenje. Ima krojeno obliko in podporno stopalno posteljo, ki zagotavlja udobje in stabilnost.

 

Ženski natikači so letos naravnost osupljivi

Ženski natikači so tudi to sezono izredno enostavni za obuvanje in preprosti za kombiniranje z različnimi poletnimi outfiti. V ospredju so natikači z robustnim podplatom, ki prinašajo občutek stabilnosti in udobja. Izbira vpadljivih in izrazitih natikačev je primerna za vse tiste ženske, ki si želijo dodati ekscentričnost svojemu videzu. Poleg robustnih podplatov pa so letošnjo sezono “in” natikači z logotipi. Te so popularizirale znamke Replay, Adidas, Buffalo in druge. Čeprav se mnogim zdi, da so takšni natikači primerni le za športne stajlinge, lahko z njimi ustvarimo tudi druge modne kombinacije. Res pa je, da moramo pri kombiniranju natikačev s svojo garderobo biti previdni. Z elegantno obleko izberimo enobarvne in minimalistične natikače, s kratkimi hlačami ali kavbojkami pa lahko eksperimentiramo z barvami, vzorci in materiali.

Kot pa se za vsak prijeten poletni dan in večer spodobi, so letos v ospredju modni natikači, ki so okrašenimi z bleščicami, ketnicami, mašnicami in drugimi detajli iz blaga. Priljubljeni so tudi šik natikači s peto, nekateri modeli po videzu spominjajo na klasične cokle. Posebno pozornost pritegnejo natikači s prozorno peto in zgornjim delom, ki so vsestranski in jih lahko kombinirate s katerokoli barvo in stilom oblačenja. Seveda pa tudi natikače najdemo v letos najbolj trendovskih barva, od zelen, pink, vijolične, do oranžne.  

                                           

 

Klasični natikači z ravnim podplatom

Klasični natikači z ravnim podplatom so absolutni must-have v poletni garderobi. Ti prefinjeni čevlji so idealni za vsako priložnost in enostavno a učinkovito poudarijo vašo osebnost ter stil. Čeprav nimajo pete, jih ne gre podcenjevati, saj so neverjetno vsestranski in so videti prav tako elegantni, kot čevlji z visoko peto. Najdemo jih v različnih materialih, s preprostim ali okrašenim dizajnom, v nevtralnih ali drznejših barvah. Čeprav so klasični natikači z ravnim podplatom že dovolj privlačni, pa letos zagotovo ne boste spregledali natikačev s platformo. Ti imajo raven in debel podplat, kar lahko dodatno podaljša vaše noge in doda nekaj centimetrov višine. Poleg tega pa so tudi bolj udobni, saj se teža porazdeli po celotni podplati, kar zmanjšuje pritisk na stopala.

                                             

 

Casual šik moški natikači

Ko gre za poletno obutev, so moški natikači brez dvoma ena izmed najbolj priljubljenih izbir za moške. Letos so na voljo v različnih stilih, med katerimi so najbolj vroče novosti blagovnih znamk Boss in Hugo. So elegantni in šik, kar jih naredi popolne za nošenje tako na plaži, kot za zvečer na sprehodu ob morju. Nepogrešljivi poletni natikači pa ostajajo tudi pri blagovnih znamkah Adidas in Puma. Narejeni so iz lahkih in zračnih materialov, ki omogočajo udobno nošenje tudi v najbolj vročih dneh. Poleg tega pa imajo tudi izrazit in prepoznaven stil, ki je nepogrešljiv za vsakega moškega, ki želi izgledati šik in urejeno.

Za tiste, ki iščete nekaj bolj posebnega, pa lahko preverite Birkenstock in Timberland. Natikači Birkenstock so znani po svojem izjemno udobnem podplatu in so popolna izbira za dolge sprehode ali pa počitek na plaži. Timberland natikači so bolj elegantni in šik, vendar vseeno ohranjajo svoj casual stil. Buffalo natikači pa so bolj odštekani in so odlična izbira za moške, ki želijo nekaj bolj drznega. Ne glede na to, kateri stil natikačev boste izbrali, pa boste zagotovo navdušili s svojim videzom in udobjem, ki ga ponujajo poletni moški natikači.

                                   

 

Nepogrešljivi otroški natikači

Otroška obutev je pomemben element vsakodnevne garderobe, še posebej v poletni sezoni, ko je našim otrokom najbolj pri srcu, da se igrajo na plaži, v bazenu in na drugih zabavnih aktivnostih na prostem. Posebej bodo navdušene punčke, ki lahko lahko izbirajo med številnimi privlačnimi in barvitimi modeli. Ena izmed najbolj priljubljenih znamk za otroke ostajajo Kidaloo natikači, ki so narejeni iz kakovostnega materiala, ki zagotavlja maksimalno udobje in oprijem. Njihov dizajn je poln živih barv in otroških motivov, ki jih na mass.si seveda najdemo praktično pri vseh modelih in znamkah otroških natikačev. Ponudba klasičnih natikačev se je letos razširila tudi pri otroški obutvi, saj so se jim pridružile tudi blagovne znamke, kot so Adidas, Replay in Birkenstock Arizona EVA. Te znamke ponujajo odlično kombinacijo mode in funkcionalnosti, kar je ključno pri otroški obutvi.

Za vaše najmlajše pa so tu še natikači z elastiko okoli gležnja. Ti natikači so zelo priročni, saj ne zdrsnejo s stopala in se hkrati prilegajo stopalu, kar zagotavlja maksimalno udobje in oporo. Prednost teh natikačev je tudi v tem, da jih otroci lahko nosijo tudi na daljših sprehodih in ne samo na plaži ali v bazenu.

                                                                     

Prispevek nima komentarjev.