Sezona sončnih in toplejših dni se počasi prebuja iz zimskega spanja in kmalu bo čas, da topla oblačila pospravimo v omare in se iz škornjev in gležnjarjev preobujemo v superge, mokasine in kmalu tudi že sandale. Spomladanske kolekcije obutve v naše stajlinge prinašajo svežino, barve, prefinjeno eleganco, a tudi kanček robustnosti, ki je zadnje sezone postala tako zelo priljubljena. Predvsem pa bodo nove kolekcije obutve, ki jij boste našli v trgovinah Mass, navdih za ustvarjanje vseh vrst modnih kombinacij. Letos bodo pri barvah prevladovali umirjeni zemeljski toni, s katerimi lahko ustvarjate edinstvene modne videze. Seveda ne manjka tudi čudovitih pastelnih barv, cvetličnih vozrcev, še vedno priljubljenih živalskih vzorcev in pa čevljev v barvi fuksije, ki bodo letos zares prijetna popestritev vseh vrst stajlingov. Ponudba obutve je raznolika, a bodo v ospredju še vedno natikači, polsandali in seveda nepogrešljive superge.

Z navdušenjem vam sporočamo, da boste na mass.si v ponudbi čevljev našli tudi nekaj novosti. Premium ponudbo ženske in moške obutve smo okrepili s še dvema priznanima blagovnima znamkama Valentino in Mexx, izpostavili bi še blagovno znamko Inuovo, ki ponuja ženske natikače in sandale iz kakovostnega usnja. močno okrepljena je tudi ponudba znamk On Cloud, Puma, Skechers in Gant, Tamaris, Calvin Klein, natikačev Birkenstock in Havaianas. Moški pa se boste zagotovo razveselili novice, da smo v našo ponudbo dodali še modne superge Steve Madden, Liu Jo in Art, ter športne superge Teva. Močno je okrepljen tudi asortiman Skechers za ženske, moške in otroke. Poleg športnega segmenta znamke boste tako našli tudi ponudbo casual stila ter funkcionalne obutve. Skechers namreč sodi v vrh tehnološko naprednih proizvajalcev športne obutve, pri čemer je v prvi vrsti najpomembnejše udobje, po katerem ti športni copati slovijo že dolgo.

Vabljeni torej na odkrivanje obutvenih trendov in mode za to pomlad in poletje, ki jih že najdete na mass.si in v trgovinah Mass po vsej Sloveniji. 

 

Must-have modeli obutve

Letos bodo imele v casual in športnih stajlingih poleg vedno bolj popularnih On Cloud superg, glavno besedo tudi superge New Balance, še posebej model 530, ki je izjemno priljubljen med modnimi navdušenci. Pri različnih znamkah bodo na voljo tudi modeli, ki spominjajo na retro superge, kot sta recimo mega popularna modela Adidas Samba in Gazelle. Našli jih boste med znamkami Gant, Art in Puma. Poseben čar v stajlinge, še posebej bomo to videli poleti, prinaša obutev iz rafije in s posebnim pletenjem, nikakor pa ne smemo spregledati vročih trendov ženskih sandalov in natikačev s pridihom čevljev Chanel z značilno temno špičko, pridihom natikačev Hermes s specifično rezanim paščkom in pa obutve v slogu Mary Jane, z značilnim paščkom čez nart. Pri natikačih pa pravzaprav ni dvoma, katera znamka bo tudi letos vladala v garderobah za tople dni. To je ženska in moška obutev Birkenstock, takoimenovane “Birkice”, ter Birkenstock stil natikačev, ki ga mnogi obožujejo zaradi udobja in enostavnosti.

                                                  

 

 

Prevladovale bodo bele superge z barvnimi poudarki

Številka ena med ženskimi supergami bodo tudi to sezono nedvomno superge Skechers, ljubiteljice sproščene in udobne obutve pa bodo navdušene nad ponudbo priznanih blagovnih znamk, kot so Adidas, Puma, Under Armour, New Balance, On Cloud, Replay, Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Buffalo, New Balance, Liu Jo in mnoge druge. V kolekcijah ženskih superg bo prevladovala bela barva, a ne manjkajo niti barvni poudarki, kakšen zanimiv vzorec ali barvna kombinacija, še vedno pa vpri tej casual obutvi najdete tudi poudarjene podplate. Meja med modnimi in športnim in športnimi supergami je vedno bolj zabrisana in tudi to pomlad si boste lahko privoščili malo drznosti in bolj športne modele superg obuli k elegantnejši garderobi, jih na primer kombinirali z oprijeto dolgo enobarvno obleko, ali pa jeansom in suknjičem.

                                                   

 

 

Kakšno elegantno obutev bodo nosile ženske?

Balerinke bodo ponovno zelo modne, ne glede na to, ali imajo špičasto ali pa okroglo konico in vse so tudi zelo elegantne in šik, še posebej tiste v zlati ali srebrni barvi. Tudi polsandali, ki so v zadnjih sezonah postali zares nepogrešljiv modni kos, so vedno super izbira za prefinjene modne kombinacije, to pomlad bodo prevladovali v izvedbah s srednje visokimi petami ali v “flat” izvedbi s tankimi podplati. Seveda v trendu ostajajo mokasini, a so tokrat bolj elegantni in manj masivni. Pri tem, modelu čevljev prevladuje stil, ki ga povezujemo z blagovnima znamkama Gucci in Prada.

                                          

 

 

Za otroke in najstnike - vse, kar imajo tudi “ta veliki”!

Kolekcije otroške obutve so to pomlad še posebej prikupne, zanimive in seveda sledijo najnovejšim trendom, saj so tudi otroci vedno bolj modno ozaveščeni. V trgovinah Mass prevladujejo znamke Adidas, Puma in Skechers, novost pa so otroški Birkenstock sandali.  Te blagovne znamke so že dolgo znane po udobju in kakovosti svojih izdelkov, in to velja tudi za njihovo otroško obutev. Otroške “birkice” so na tako odlična izbira za poletne dni, saj so udobni in omogočajo, da otroci brezskrbno raziskujejo svet okoli sebe. To sezono lahko otroci in najstniki zlahka sledijo modnim trendom, saj obutev vrhunskih blagovnih znamk združuje slog in funkcionalnost, kar je ključno za mlade, ki želijo biti v koraku s časom. V svojih novih Pumicah, Adiaskah in Birkicah bodo otroci in najstniki lahko uživali v toplih mesecih, hkrati pa bodo obuti po zadnji modi.

                                           

 

 

Modne torbice za piko na i

Ko govorimo o modnem dodatku, ki lahko resnično dopolni celoten videz, so ženske torbice zagotovo nepogrešljive. To pomlad in poletje kolekcije torbic v trgovinah Mass prinašajo številne čudovite možnosti, prevladujejo pa bolj umirjeni toni barv. Bela in rjava, ter rafija so na vrhuncu priljubljenosti, videti sveže in naravno, kar se odlično poda k poletnim oblačilom in različnim stilom obutve.  V trgovinah Mass boste našli širok izbor torbic priznanih blagovnih znamk, kot so Liu Jo, Steve Madden, Ara, Replay, Desigual, Havaianas, Guess, Tommy Hilfiger, Nine West, Gioseppo in Calvin Klein. Odlikujeta jih kakovost in modni videz, zato boste zagotovo našli torbico, ki bo izpolnila vaše pričakovanje glede dizajna in funkcionalnosti. Med novostmi letošnje pomladi izstopajo torbice Valentino in Ipanema. Valentino je sinonim za eleganco in luksuz, zato lahko pričakujete torbice, ki bodo vašim outifitom dodale pridih razkošja. Blagovna znamka Ipanema pa slovi po svežini in lahkotnosti in njihove torbice so odlična izbira za sproščene poletne dni, ko želite bit oblečeni modno in udobno.

                           

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.