Tudi pozimi je preživljanje prostega časa na prostem z otroci lahko zabavno, poskrbeti moramo le, da njihova stopala ostanejo suha in na toplem.

Pri otroški obutvi za hladne dni je pomembno, da je topla, vodododporna in, da podplati preprečijo, da vašemu otroku na zamrznjenih tleh drsi. Za kakovostno in trendi obutvijo za hladne dni priznanih blagovnih znamk, kot so Super Fit, Merrel, Tom Tailor in Kidaloo, lahko pobrskate po naši ponudbi na mass.si, kjer vas čaka širok izbor priznanih blagovnih znamk.

                              

Starši dobro vemo, da naše otroke ob prvih snežinkah komaj zadržimo notri, neznansko se jim mudi obleči in obuti, zato je večina otroške zimske obutve tudi zelo praktična - z zapenjanjem na ježka, nekatere modele pa si vaše male dame in gospodiči kar enostavno nataknejo. Kakovosten par toplopodloženih gležnjarjev je vedno dobra investicija in tako so zimske radosti, pa naj bo to samo sprehod po mestu ali družinsko smučanje, s primerno obutvijo lahko zares brezskrbne.                      

Nenazadnje pa je pomebno tudi, kako se gležnjarji ujemajo s stilom vašega otroka. Sploh starejša dekleta in fantje so že pozorni na to, kakšne čevlje si izberejo. To zimo sta tudi pri otroških čevljih zelo moderna mucka in debel podplat, deklice bodo zagotovo očarali otroški toplopodloženi bulerji v metalnem odtenku, pa obutev z motivi samorogov ali z detajli, kot so zvezdice in srčki. Fantje pa bodo na sneg z navdušenjem zakorakali v klasičnih piščancih in toplih in udobnih gležnjarjih v olivno zeleni in temno modri barvi.             

                            

 

Prispevek nima komentarjev.