To pomlad predstavljajo trend, ki ga bomo zagotovo veliko videvali na mestnih ulicah in družbenih omrežjih. Gležnjarji v kavbojskem stilu so tako zagotovo ena od boljših modnih investicij in na mass.si boste vsi ljubitelji te vrste obutve zares prišli na svoj račun.

Pri kavbojskih gležnjarjih velja pravilo, da se za vsak stil najde popoln par. Vseeno pa vsem, ki s tem stilom eksperimentirate prvič, svetujemo, da izberete model, ki se ne razlikuje bistveno od običajnih modelov.

Osnovna pravila, če želite izgledati šik in kul:

  • Kavbojski gležnjarji so obutev, ki je rada v središču pozornosti, zato se pri kombiniranju izogibajte kričečim modnim dodatkom, kot so na primer preveč vpadljivi šali, plašči, oblačila z bleščicami …
  • Ne pozabite, da je to obutev za vsak dan, za bolj casual priložnosti. Kljub temu da obožujete svoje kavbojske gležnjarje, se jim ob formalnih priložnostih vseeno izognite.

Zelo varna in priljubljena izbira, s katero ne morete zgrešiti, so kavbojski gležnjarji iz semiša v zemeljskih barvah. In na srečo ta trend to pomlad prevladuje tudi v kolekcijah, ki jih najdete v Massovi ponudbi.

 

Prispevek nima komentarjev.