Za to poletje si zapomnite samo eno pravilo: Bolj kot je drzno in vpadljivo, bolje je!

Popolnoma vseeno je, ali jih poimenujete chunky, grdi, robustni ali pa sandali, ki vas spominjajo na dedkovo ali očetovo obutev. Sandali s platformo so modna obutev, ki bo to poletje glavna tudi v spletni trgovini Mass.

Gre za obutev, s katero boste izrazile svoj modni okus, sporočile, da si upate in pokazale, da sledite modnim trendom.  Še nekaj let nazaj so jih nosile le najpogumnejše modne navdušenke, zdaj pa je to trend, ki bo to poletje številka ena.

 

 

Sandale s platformo boste letos našli tudi v kolekcijah prestižnih in dražjih cenovnih znamk, kot sta na primer Chanel in Prada. A da boste oblečeni po zadnji modi, vam vseeno ne bo treba zapraviti celega premoženja. V spletni trgovini Mass boste našli najbolj kul modele priznanih znamk po dostopnih cenah. O tem se lahko prepričate sami in pobrskate po novih kolekcijah “strappy” sandal Buffalo, Tommy Hilfiger, Steve Madden, Liu Jo, Replay, Gioseppo in Bugatti. Verjamemo, da ne boste ostali samo pri enem paru.

 

Zagotovo boste najboljši učinek pri stiliranju s sandali s platformo dosegli, če se boste poigrali s kontrasti. Sandale z bleščicami Replay lahko denimo kombinirate z bolj elegantno poletno obleko in cross body torbico.

 

 

Največkrat opažena kombinacija te pomladi so oprijete kavbojke, chunky superge in trenčkot, bo zdaj dobila tudi poletno verzijo. Chunky sandali Steve Madden so naravnost popolni za tak stajling.

Lanene kratke hlače in srajca so nepogrešljiv modni par vročih poletnih dni. Nadgradite to klasiko s sandali s platformo LiuJo in vzorcem v živalskem potisku.

 

 

Prispevek nima komentarjev.